Pagina principala » 2016 » August » 1 » Iumor » iUmor de Luni 01 August 2016 Episodul 1
00:26:53
iUmor de Luni 01 August 2016 Episodul 1
Nu ratati emisiunea iUmor Episodul 1 de Luni, 01 August 2016, difuzata de la ora 20:30. Pe Antena 1 au mereu loc momente interesante, iar in aceasta seara Delia Matache, Mihai Bendeac si Cheloo sunt cei care vor aduce un minim de amuzament in sufletele oamenilor. A inceput show-ul de amuzament, iar cei tri jurati ai emisiunii va vor aduce un plus de buna dispozitie in suflete voastre. Astazi, ne vom reaminti primii concurenti, primele momente amuzante, primele preselectii prin care au trecut cu totii. Haideti sa ii revedem pe Delia si Cheloo cum se tachineaza reciproc, dar si discutiile dintre jurati despre concurentii cei mai amuzanti.

Tot in Editia 1 veti vedea cum se descurca concurentii care vin pentru prima data la show-ul de comedie, dar si care sunt primele reactii ale lui Mihai Bendeac, actorul comedieii romane, cel mai pretuit. Parerea lui conteaza pentru fiecare concurent care vrea sa urmeze o cariera cu adevarat, in acest domeniu.

Nu ratati prima editie a show-ului iUmor, in toiul verii, pentru a putea avea o seara deosebita. Radeti alaturi de concurenti si cei trei jurati nemaipomeniti ai show-ului iUmor difuzat Luni, 01 August 2016, Episodul 1 de la ora 20:30 pe Antena 1.

Categorie: Iumor | Adăugat de: admin3 | Tag-uri: Episodul 1, 1 august 2016, iumor, editia 1

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar