Pagina principala » 2017 » Ianuarie » 16 » Iumor » iUmor 16 Ianuarie 2017
20:57:05
iUmor 16 Ianuarie 2017
Urmareste reluarea unui nou episod din iUmor Sezonul 2 Episodul 3 difuzat in aceasta seara 16 Ianuarie 2017 de la ora 20:00 pe Antena 1. Iata ca cei 3 jurati dementi revin cu un nou episod de iumor, acestia au sarcina sa rada si sa-i trimita mai departe pe cei mai buni concurenti ce au umor, nimic mai simplu.

Asadar in aceasta seara la iUmor cei 3 jurati, Delia, Bendeac si Cheloo vor juriza concurenti care au sau nu umor, se anunta cel putin o seara cu rasete pana la urechi, pe chena vine un domn in varsta ce canta la un morcov, iar unul din concurentii ii face pe jurati sa aiba parte de cel mai tare moment al vietii lor, imbracat in ie si anarmat cu un topor, ce urmeaza sa faca ii da pe spate pe jurati, la un momentdat Cheloo afirma ca nu a ras in viata lui atat de bine. Vor mai fi momente de stand up, rapp, dresaj si magie, dar va veni si Dragos care ii va cuceri pe jurati in doar 3 secunde.

Tot de la ora 20:00 urmarim concurenti ce-i aduc pe jurati la limita rabdarii, vom avea stand up comedy si numere senzationale la care ne vom distra cu o intensitate maxima. Ce sa mai, nu pierdeti reluarea unui nou episod din iUmor Sezonul 2 Episodul 3 din 16 Ianuarie 2017 incepand cu ora 20:00 doar pe Antena 1.
Categorie: Iumor | Adăugat de: yce | Tag-uri: iumor, 16 Ianuarie 2017

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar