Pagina principala » 2016 » August » 22 » Iumor » Iumor din 22 August 2016 Episodul 7
00:26:24
Iumor din 22 August 2016 Episodul 7
Show-ul IUmor de Luni, 22 August 2016, va surprinde cu Episodul 7 de la ora 20:30. Delia Matache, Mihai Bendeac si Cheloo va vor aduce o seara pe cinste, alaturi de concurentii invitati. Pe platoul show-ului multe chipuri se arata dornice sa aduca umor pentru telespectatori, dar si pentru show. Insa, cati dintre ei vor reusi cu adevarat sa surprinda si sa aduca haz. Cheloo se lasa greu impresionat, insa dupa ce o femeie intra in platou cu speranta ca va surprinde, la final pentru o incheiere incredibila, a facut sfoara, ceea ce a starnit mult haz. Va merge oare aceasta doamna mai departe sau va ramane in loc? Vedeti in aceasta seara acest numar dar si altele care va vor lasa cu gura cascata.

Tot in Editia 7 Iumor, mimii nu vor lipsi in aceasta seara. Insa, numai unul este destul de bun cat sa ii surprinda pe cei jurati si sa le aduca zambete, nici un pic de umor pentru Cheloo? Magicianul de doi metri vine in platou cu un numar interesant, insa nu totul porneste de la inceput. Vedeti povestea acestui barbat dar si numarul lui care va surprinde pe toata lumea.

Nu ratati o seara pe cinste cu multe momente amuzante. Umorul nu va lipsi nici de la jurati, care va vor oferi multe momente interesante. Asadar, urmariti emisiunea IUmor Episodul 7 din 22 August 2016, difuzat pe Antean 1 de la ora 20:30.
Categorie: Iumor | Adăugat de: yce | Tag-uri: iumor, 22 august 2016, editia 7

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar