Pagina principala » 2017 » Ianuarie » 23 » Iumor » iUmor 23 Ianuarie 2017
19:46:54
iUmor 23 Ianuarie 2017
Urmareste reluarea unui nou episod din iUmor Sezonul 2 Episodul 5 difuzat in aceasta seara 23 Ianuarie 2017 de la ora 20:30 pe Antena 1. Iata ca cei 3 jurati dementi revin cu un nou episod de iumor, acestia au sarcina sa rada si sa-i trimita mai departe pe cei mai buni concurenti ce au umor, nimic mai simplu in plus noi vom beneficia de o seara plina de umor, ca in fiecare luni si marti, emisiunea iumor e lider de audienta.

Asadar in aceasta seara la iUmor cei 3 jurati, Delia, Bendeac si Cheloo vor juriza concurenti care au sau nu umor, se anunta cel putin o seara cu rasete pana la urechi, vom avea spectatori de toate felurile, o admiratoare foarte mare de-a lui Chelu vine in aceasta seara, dar din pacate nu-l impresioneaza atat de tare pe durul nostru jurat. Tot in aceasta seara o sa vedem sosia lui Dani Otiil, acesta va face un spectacol demn de aceasta emisiune, mai multe vedem diseara. Tot in aceasta seara avem parte si de un inventator, ce a inventat un microfon destept, Bendeac chiar vrea sa-l si cumpere in ciuda celorlalti colegi care nu-l considera chiar o inventia. Va fi seara umorului, nu ratati asadar.

Tot de la ora 20:30 urmarim concurenti ce-i aduc pe jurati la limita rabdarii, vom avea stand up comedy si numere senzationale la care ne vom distra cu o intensitate maxima. Ce sa mai, nu pierdeti reluarea unui nou episod din iUmor Sezonul 2 Episodul 5 din 23 Ianuarie 2017 incepand cu ora 20:30 doar pe Antena 1.
Categorie: Iumor | Adăugat de: yce | Tag-uri: iUmor 23 Ianuarie 2017

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar