Pagina principala » 2016 » August » 29 » Iumor » iUmor de Luni 29 August 2016 Episodul 8
00:29:06
iUmor de Luni 29 August 2016 Episodul 8
In show-ul iUmor Episodul 8 din 29 August 2016, veti urmari momente amuzante inca de la ora 20:30. Delia Matache va va surprinde mai mult ca niciodata, insa cum il veti vedea pe Mihai Bendeac in aceasta seara nu l-ati mai vazut. Destul de furios si suparat pe numerele unor concurenti care nu reusesc sa scoata minimul de umor, Bendeac il sustine pe Cheloo in toate comentariile. Totul incepe cu o doamna, care inca de la inceput s-a impierdicat, iar momentul nu a acoperit greseala, ba mai mult, a enervat juriul la maximum. Cheloo este umilit de un concurent, chiar in direct, aratat nervos de reactiile juratului. Razvan si Dani nu vor lipsi nici in aceasta seara cu momente amuzante, care vor completa clipele din platoul iUmor, unde concurentii incearca sa fie amuzanti.

Tot in Editia 8 iUmor, un numar scurt si prost este prezentat de un concurent, asa cum l-a descris chiar Cheloo. Sa ne incantam ochii cu un numar de dans al unor domnisoare frumoase, insa daca au avut acestea umor, ramane sa aflam. Nici magia nu va lipsi din aceasta seara in show-ul cu mult umor.

Vedeti ce reactie au juratii la un moment cu papusi, iar doi concurenti va vor prezenta o scena de actorie umoristica, ce va starni mult haz in sala iUmor. Asadar, nu ratati emisiunea iUmor Episodul 8 disponibil Luni, 29 August 2016 iUmor, chiar pe Antean 1 de la ora 20:30.
Categorie: Iumor | Tag-uri: editia 8, episodul 8, 29 August 2016, iumor

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar