Pagina principala » 2017 » Ianuarie » 9 » Iumor » iUmor 9 Ianuarie 2017 HD
19:37:39
iUmor 9 Ianuarie 2017 HD
Urmareste reluarea emisiunii iUmor Sezonul 2 Episodul 1 difuzat in aceasta seara 9 Ianuarie 2017 de la ora 20:30 pe Antena 1. Iata ca cei 3 jurati dementi revin cu reluarea sezonului 2 din iumor, acestia au sarcina sa rada si sa-i trimita mai departe pe cei mai buni concurenti ce au umor, nimic mai simplu.

Asadar in aceasta seara la iUmor cei 3 jurati, Delia, Bendeac si Cheloo vor juriza concurenti care au sau nu umor, se anunta cel putin o seara cu rasete pana la urechi, Omul Invizibi face spectacol iar francezul Patrick vine cu un numar de mima magnific, iar numarul se lasa cu un sarut pe gura pentru Mihai Bendeac. Nu va lipsi nici Vlad Grigorescu, doar ca nu mai vine in calitate de concurent ci prezentator alaturi de Seban Copot. Una din concurente ii fura inima lui Bendeac iar spre final Doina Teodoru socheaza prin curajul si tupeul prin care il ia la rost pe Bendeac.

Tot de la ora 20:00 urmarim concurenti ce-i aduc pe jurati la limita rabdarii, vom avea stand up comedy si numere senzationale la care ne vom distra cu o intensitate maxima. Ce sa mai, nu pierdeti reluarea emisiunii iUmor Sezonul 2 Episodul 1 din 9 Ianuarie 2017 incepand cu ora 20:00 doar pe Antena 1.


Categorie: Iumor | Adăugat de: yce | Tag-uri: iumor, 9 Ianuarie 2017

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar