Pagina principala » 2017 » Februarie » 10 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 10 Februarie 2017 ora 11:15
03:17:00
Mireasa pentru fiul meu 10 Februarie 2017 ora 11:15
Urmariti prima parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu de Vineri, 10 Februarie 2017 incepand cu ora 11:15 pe antena 1. Continuam emisiunile zilnice incepand cu prima parte, iar subiectele se anunta a fi extrem de interesante, astazi ne asteapta o noua runda de dezbateri legat de intrarea fostilor concurenti, cum au continuat reactiile celor din casa aflam in prima parte si cati dintre ei sunt pregatiti sa le acorde votul de incredere si sa-i lase sa continue aceasta competitie. Rivalitatea se pare ca atinge cote maxime, o competitie mai dura ca aceasta de mult timp nu s-a mai vazut. Imagini interesante de la ora 11:15.

In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de astazi, incepem cu o retrospectiva a zilelor ce tocmai au trecut, s-au intamplat atat de multe in aceste zile incat cu siguranta ne va interesa pe toti fiecare moment. Vedem cat de hotarati sunt vechii concurenti sa isi acorde voturi pozitive in favoarea celor care si-au exprimat dorinta de a reveni in casa Mireasa pentru fiul meu, dupa cum stiti, inca de sambata regulamentul s-a schimbat iar aceste schimbari ii pune pe concurenti in garda, rivalitatea si strategiile sunt discutate in fiecare zi, nu este editie sa nu se vorbeasca despre strategiile competitionale. Aflam si noi mai multe de la ora 11:15. Subiecte ce vor fi abordate si in cadru primei parti a emisiunii de astazi, ce altceva s-a mai intamplat in aceste zile, vom afla si noi mai multe in a 5 a editie din aceasta saptamana.

Vom aborda si subiecte precum ultimele evenimente din casa dar si intamplari recente din casa fetelor si din casa baietilor, Ali, Georgiana, Adriana, Petru, Lorena dar si Vali sunt concurentii care au vrut sa profite de a 2 a sansa, asadar astazi urmarim emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 10 Februarie 2017 incepand cu ora 11:15 doar pe Antena 1. Puteti urmari fiecare emisiune zilnica in reluare pe aplay.
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: yce | Tag-uri: mireasa pentru fiul meu, ora 11:15, 10 Februarie 2017

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar