Pagina principala » 2016 » Noiembrie » 17 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 17 Noiembrie 2016 ora 14:00
11:47:07
Mireasa pentru fiul meu 17 Noiembrie 2016 ora 14:00
Va invitam sa urmariti cea de-a 2 a parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu de Joi 17 Noiembrie 2016 incepand cu ora 14:00 pe antena 1. Continuam ce de-a 2 a parte cu scandalul momentului, discutiile vor continua si de la ora 14:00, suntem curiosi de deznodamant vor avea toate aceste intamplari ai pana unde vor ajunge cu acuzatiile cei doi fosti iubiti, Andrada si Cristi..

In ce-a de-a 2 a parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu, vom continua sa discutam despre scandalul momentului, rivalitatea atinge cote maxime iar dezvaluirile despre Andrada si Cristi continua sa apara, vedeti ce au mai avut acestia de impartit atat pe timpul pauzelor de publicitate dar si dupa interventia sustinatoarei de ieri, o sustinatoare de-a lui Andrada. Astazi din nou vom avea o legatura telefonica destul de importanta. Aflam mai multe in cea de-a 2 a parte a emisiunii cu speranta ca acest conflict se va incheia si vom vedea si momente mai placute, dupa cum stiti au avut loc cateva evenimente destul de interesante, mai multe de la ora 14:00.

Asadar vedem cele mai importante evenimente, reactii interesante au avut loc in aceaste zile iar materialele o sa curga fara oprire, materiale extrem de controversate continua sa fie difuzate, se anunta o dupa-amiaza cel putin interesanta. Asadar Nu pierdeti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din aceasta dupa-amiaza, 17 Noiembrie 2016 de la ora 14:00 pe a1.
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: yce | Tag-uri: 17 Noiembrie 2016, ora 14:00, mireasa pentru fiul meu

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar