Prima pagina » 2014 » Martie » 8 » Emisiunea Te cunosc de undeva! Sambata 8.03.2014 Online

Emisiunea Te cunosc de undeva! Sambata 8.03.2014 Online

Urmariti emisiunea Te cunosc de undeva! din 8 martie 2014, a doua parte incepand cu ora 20:30 pe Antena1.
Si in aceasta editie a emisiunii Te cunosc de undeva! , concurentii au de infruntat noile personaje pe care trebuie sa le imite perfect , pentru a obtine punctele necesare castigarii acestei editii. Fiti alaturi de vedetele indraznete si votatile!!
Daca ati ratat emisiunea Te cunosc de undeva! din 8.03.2014, o puteti gasi si la noi pe site ,imediat dupa terminarea ei.

La cea de-a patra editie a noului sezon de la "Te cunosc de undeva!", Alex Velea a cântat melodia interpretată de Raluka: "Aroma"


Raluka este personajul pe care îl interpretează Alex Velea, în cadrul celei de-a treia ediţii a sezonului 5 de la Te cunosc de undeva!


La cea de-a patra editie a noului sezon de la "Te cunosc de undeva!", Nicole Cherry și Ristei au cântat melodia interpretată de Andrea Bocelli și Sarah Brightman: "Time to say good bye"


John Newman este personajul pe care îl interpretează Doru Todoruț, în cadrul celei de-a treia ediţii a sezonului 5 de la Te cunosc de undeva!.


La cea de-a patra ediție a noului sezon de la "Te cunosc de undeva!", Elena Gheorghe a cântat melodia interpretată de Mihai Trăistariu: "Banana"


Mihai Trăistariu este personajul pe care îl interpretează Elena Mandinga, în cadrul celei de-a treia ediţii a sezonului 5 de la Te cunosc de undeva!


Maria Ciobanu este personajul pe care îl interpretează Andreea Bănică, în cadrul celei de-a treia ediţii a sezonului 5 de la Te cunosc de undeva!


Marian Gold este personajul pe care îl interpretează Alex Mațaev , în cadrul celei de-a treia ediţii a sezonului 5 de la Te cunosc de undeva!.


La cea de-a doua ediție a noului sezon de la "Te cunosc de undeva!", Gina Pistol a cântat melodia interpretată de Marilyn Monroe: "Diamonds are a Girl's Best Friend"


La cea de-a doua ediție a noului sezon de la "Te cunosc de undeva!", Doru Todoruț a cântat melodia interpretată de John Newman: "Love me again"


La cea de-a doua ediție a noului sezon de la "Te cunosc de undeva!", Andreea Bănică a cântat melodia interpretată de Maria Ciobanu: "Lie, ciocârlie"


La cea de-a doua ediție a noului sezon de la "Te cunosc de undeva!", Alex Mațaev a cântat melodia interpretată de Marian Gold: "Forever young"


Beyonce este personajul pe care îl interpreteazăRaluka, în cadrul celei de-a treia ediţii a sezonului 5 de la Te cunosc de undeva!.


La cea de-a doua ediție a noului sezon de la "Te cunosc de undeva!", Nicole Cherry a cântat melodia interpretată de J. Balvin: "Yo te lo dije"


J. Balvin este personajul pe care îl interpretează Nicole Cherry , în cadrul celei de-a treia ediţii a sezonului 5 de la Te cunosc de undeva!.


La cea de-a doua ediție a noului sezon de la "Te cunosc de undeva!", Florin Ristei a cântat melodia interpretată de Marc Anthony: "Tragedy".


Marc Anthony este personajul pe care îl interpretează Florin Ristei, în cadrul celei de-a treia ediţii a sezonului 5 de la Te cunosc de undeva!


Andreea Bănică a câştigat cea de-a IV-a ediţie a show-ului "Te cunosc de undeva!"Cele mai recente emisiuni
Vezi emisiunea Emisiunea Un Show Păcătos Marţi 16 Septembrie 2014...

Emisiunea Un Show Păcătos Marţi 16 Septembrie 2014...

Vezi emisiunea Emisiunea Next Star Marţi 16 Septembrie 2014 Onlin...

Emisiunea Next Star Marţi 16 Septembrie 2014 Onlin...

Vezi emisiunea Emisiunea Acces Direct Marţi 16 Septembrie 2014 On...

Emisiunea Acces Direct Marţi 16 Septembrie 2014 On...

Vezi emisiunea Emisiunea Mireasă pentru fiul meu Marţi 16 Septemb...

Emisiunea Mireasă pentru fiul meu Marţi 16 Septemb...

Vezi emisiunea Emisiunea Mireasă pentru fiul meu Marţi 16 Septemb...

Emisiunea Mireasă pentru fiul meu Marţi 16 Septemb...

Vezi emisiunea Emisiunea Vocea României Marţi 16 Septembrie 2014 ...

Emisiunea Vocea României Marţi 16 Septembrie 2014 ...

Vezi emisiunea Emisiunea La Măruţă Marţi 16 Septembrie 2014 Onlin...

Emisiunea La Măruţă Marţi 16 Septembrie 2014 Onlin...

Vezi emisiunea Emisiunea WOWbiz Marţi 16 Septembrie 2014 Online

Emisiunea WOWbiz Marţi 16 Septembrie 2014 Online

Total comments: 0
Add your comment
avatar