Acasă » 2014 » Martie » 8 » Emisiunea Te cunosc de undeva! Sambata 8.03.2014 Online
4:12 AM
Emisiunea Te cunosc de undeva! Sambata 8.03.2014 Online
Urmariti emisiunea Te cunosc de undeva! din 8 martie 2014, a doua parte incepand cu ora 20:30 pe Antena1.
Si in aceasta editie a emisiunii Te cunosc de undeva! , concurentii au de infruntat noile personaje pe care trebuie sa le imite perfect , pentru a obtine punctele necesare castigarii acestei editii. Fiti alaturi de vedetele indraznete si votatile!!
Daca ati ratat emisiunea Te cunosc de undeva! din 8.03.2014, o puteti gasi si la noi pe site ,imediat dupa terminarea ei.

La cea de-a patra editie a noului sezon de la "Te cunosc de undeva!", Alex Velea a cântat melodia interpretată de Raluka: "Aroma"


Raluka este personajul pe care îl interpretează Alex Velea, în cadrul celei de-a treia ediţii a sezonului 5 de la Te cunosc de undeva!


La cea de-a patra editie a noului sezon de la "Te cunosc de undeva!", Nicole Cherry și Ristei au cântat melodia interpretată de Andrea Bocelli și Sarah Brightman: "Time to say good bye"


John Newman este personajul pe care îl interpretează Doru Todoruț, în cadrul celei de-a treia ediţii a sezonului 5 de la Te cunosc de undeva!.


La cea de-a patra ediție a noului sezon de la "Te cunosc de undeva!", Elena Gheorghe a cântat melodia interpretată de Mihai Trăistariu: "Banana"


Mihai Trăistariu este personajul pe care îl interpretează Elena Mandinga, în cadrul celei de-a treia ediţii a sezonului 5 de la Te cunosc de undeva!


Maria Ciobanu este personajul pe care îl interpretează Andreea Bănică, în cadrul celei de-a treia ediţii a sezonului 5 de la Te cunosc de undeva!


Marian Gold este personajul pe care îl interpretează Alex Mațaev , în cadrul celei de-a treia ediţii a sezonului 5 de la Te cunosc de undeva!.


La cea de-a doua ediție a noului sezon de la "Te cunosc de undeva!", Gina Pistol a cântat melodia interpretată de Marilyn Monroe: "Diamonds are a Girl's Best Friend"


La cea de-a doua ediție a noului sezon de la "Te cunosc de undeva!", Doru Todoruț a cântat melodia interpretată de John Newman: "Love me again"


La cea de-a doua ediție a noului sezon de la "Te cunosc de undeva!", Andreea Bănică a cântat melodia interpretată de Maria Ciobanu: "Lie, ciocârlie"


La cea de-a doua ediție a noului sezon de la "Te cunosc de undeva!", Alex Mațaev a cântat melodia interpretată de Marian Gold: "Forever young"


Beyonce este personajul pe care îl interpreteazăRaluka, în cadrul celei de-a treia ediţii a sezonului 5 de la Te cunosc de undeva!.


La cea de-a doua ediție a noului sezon de la "Te cunosc de undeva!", Nicole Cherry a cântat melodia interpretată de J. Balvin: "Yo te lo dije"


J. Balvin este personajul pe care îl interpretează Nicole Cherry , în cadrul celei de-a treia ediţii a sezonului 5 de la Te cunosc de undeva!.


La cea de-a doua ediție a noului sezon de la "Te cunosc de undeva!", Florin Ristei a cântat melodia interpretată de Marc Anthony: "Tragedy".


Marc Anthony este personajul pe care îl interpretează Florin Ristei, în cadrul celei de-a treia ediţii a sezonului 5 de la Te cunosc de undeva!


Andreea Bănică a câştigat cea de-a IV-a ediţie a show-ului "Te cunosc de undeva!"


Categorie: Antena 1 | Adăugat de: spiri7 | Tag-uri: eurovision, razboi, Te cunosc de undeva! emisiune, Te cunosc de undeva! video, Te cunosc de undeva! 8.03.2014, emisiune completa, full video | Rating: 0.0/0
ANUNT: Pentru orice problema legata de vizionare va rugam sa ne lasati un comentariu. Vom incerca sa raspundem cat mai repede. Deasemenea va invitam si sa comentati intamplari din emisiune !
Total comentarii : 0
avatar