Pagina principala » 2016 » Mai » 8 » Iumor » iUmor Episodul 6 din 08 Mai 2016
23:13:57
iUmor Episodul 6 din 08 Mai 2016
In aceasta seara la iUmor, Episodul 6 difuzat Duminica, 08 Mai 2016, de la ora 20:00, veti vedea noi momente demne de show-ul de comedie. Insa, nu toate momentele trebuie sa starneasca rasete, mai ales ca inca suntem la capitolul preselectii. Gabriela Nita a intrat in platou hotarata sa castige marele premiu, dar asta nu inainte de a-i amuza pe cei trei jurati. Bancul ei a fost mult prea lung pentru Cheloo, cel care nu a mai rezistat, iar pe izbucnirea lui s-au facut mai multe glume din partea colegilor lui. Cu un moment de Stand-Up Comedy vin doi barbati, bine pregatiti, care reusesc sa starneasca multe rasete in platou.

Tot in Editia 6, veti vedea un om asa cum nu credeati. Inalt cu putin peste 2 metri, barbatul a venit sa ii amuze pe Delia, Cheloo si Mihai Bendeac cu un numar de magie. Aflati daca a reusit barbatul sa surprinda cu numarul sau dar si care este parerea juratilor dupa terminarea lui. Cat despre mimica, acest moment nu il prea surprinde pe Cheloo, ceea ce e de inteles, pentru ca artistul este greu de multumit.

La un loc cu dansul, mimica a reusit sa surprinda, iar concurentii au avut ca personaj secret si un catel. Vedeti intreg momentul astazi si nu ratati nici celelalte numere pe care concurentii le-au oferit. Aflati cine va merge mai departe in semifinala, dar si cine va pleca acasa cu coada intre picioare.
Asadar, nu uitati sa urmariti emisiunea iUmor Episodul 6 din 08 Mai 2016, disponibila de la ora 20:00 pe Antena 1.

Categorie: Iumor | Adăugat de: admin3 | Tag-uri: iumor episodul 6, iUmor 08 Mai 2016

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar