Pagina principala » 2016 » Aprilie » 3 » Iumor » iUmor Premiera de Duminica 03 Aprilie 2016
23:29:17
iUmor Premiera de Duminica 03 Aprilie 2016
Vă invităm să urmăriţi emisiunea iUmor Episodul 1 de Duminică 3 Aprilie 2016, difuzat de la ora 20:00 pe Antena 1. În această seară vă aşteaptă cel mai nou show de comedie care vă aduce voie bună în casele dumneavoastră. Astfel, nu rataţi emisiunea cu juraţii Cheloo, Delia şi Mihai Bendeac, care vor face tot posibilul să accepte doar momentele bune care chiar aduc umor.

Tot în emisiunea iUmor 03.04.2016, Ediţia 1, veţi vedea ce momente vă vor oferi chiar juraţii în sine, pe lângă concurenţii invitaţi să participe la preselecţii.
De asemenea, de la Stand-up Comedy, la momente de actorie, dans şi muzică, ce pot stârni haz, veţi vedea în această seară.
De altfel, aflaţi cine va primi Thumbs Up sau Thumbs Down care semnifică da sau nu pentru concurenţii participanţi. Şi telespectatorii pot lua parte la aceste decizii, însă mai multe detalii aflaţi în această seară. Nu rataţi ocazia să râdeti pe bune alături de cei trei juraţi minunaţi şi prezentatorii show-ului, Şerban Copot şi Andrei Ştefănescu.

Vă aşteaptă o seară pe cinste şi momente unice la care nu v-aţi fi aşteptat. Fiţi pe fază la fiecare ediţie şi nu rataţi un show cu mult umor şi comedie cât încape! Aşadar, nu uitaţi să vizionaţi emisiunea, Episodul 1 difuzat de la ora 20:00 pe A1.Categorie: Iumor | Adăugat de: admin3 | Tag-uri: iUmor online, iumor episodul 1, iUmor 3 aprilie 2016

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar