Pagina principala » 2016 » Mai » 5 » Te vreau langa mine » Te vreau langa mine de Joi 05 Mai 2016
01:24:10
Te vreau langa mine de Joi 05 Mai 2016
Show-ul matrimonial Te vreau langa mine este difuzat Joi, 05 Mai 2016, incepand cu ora 13:30, unde vor avea loc numeroase intamplari. Inainte de toate, vom vedea prin ce a mai trecut Gabriela Clonda in zilele de Paste, dar veti auzi si dezvaluiri incredibile. Inte concurenti au avut loc numeroase discutii, iar acest fapt a staranit si certuri. Cine a venit nemultumit, dar si pe ce se bazeaza aceste discutii, ramane sa aflam in aceasta dupa-amiaza. Lidia va fi chemata din nou la paravan, iar acolo il va cunoaste pe inviatul de azi, care va incerca sa o surprinda cu povestea vietii sale. Daca se va lasa femeia intimidata, ramane sa aflam pe Kanal D.

Tot de la ora 13:30, Diana isi mai incearca norocul odata, insa este clar ca in viata ei nu prea are loc nimeni, iar de aici se nasc discutiile intre concurentii care o plac si cei veniti la paravan. Vedeti cine va veni astazi, dar si daca Silviu va mai interveni si isi va spune parerea in asa fel incat tanara sa nu vrea sa ridice paravanul.

De celalta parte, Ioan isi astepata jumatatea sa apara, dar la varsta lui pretentile sunt tot mai mari. Veti vedea daca femeia de astazi va avea norocul sa fie cu Ioan, sau intre cei doi vor fi discutii scurte si fara urmari. Acestea, dar si alte paravane se vor desfasura in aceasta dupa-amiaza de la ora 13:30.
Asadar, nu uitati sa vizionati emisiunea Te vreau langa mine din 05 Mai 2016, incepand cu ora 13:30 pe Kanal D.

Categorie: Te vreau langa mine | Adăugat de: admin3 | Tag-uri: te vreau langa mine 05 Mai 2016, paravane

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar