Pagina principala » 2016 » Mai » 12 » Te vreau langa mine » Te vreau langa mine de Joi 12 Mai 2016
02:21:46
Te vreau langa mine de Joi 12 Mai 2016
Nu uitati sa urmariti emisiunea Te vreau langa mine de Joi, 12 Mai 2016, incepand cu ora 13:30, unde veti vedea momente interesante. Se pare ca Gabriela Cristea va veni cu noutati astazi pentru concurenti, dar si cu o poveste interesanta despre lumea din prejur. La paravanul dragostei isi vor face aparitia mai multi oameni, dornici sa cucereasca inima a unui concurent. Povestea lor de viata, povestea de dragoste care i-a adus la un esec in mreajele iubirii, va fi dezvaluita la paravan, iar prin aceasta ei vor putea impresiona si vor putea cuceri. Aflati cine va reusi sa faca acest lucru, dar si daca vor merge la intalnire concurentii de astazi, de la paravan.

Tot de la ora 13:30, vom afla daca Irina l-a acceptat pe Cristi la intalnire, daca cei doi au reusit sa faca schimb de idei si sa incerce sa aspire la o relatie. Eugenia, desi e mai in varsta decat Emil, aceasta a sperat la inima lui insa a fost dezamagita. Astazi vom vedea daca va mai avea concurentul parte de un nou paravan sau va mai astepta o vreme.

Diana intra mereu in colimatoriul concurentilor, iar Emil este principalul care o ataca. Veti vedea ce se intampla cu Lidia, daca va dori concurenta sa il cunoasca pe cel care a venit astazi la paravan pentru ea, dar si daca Diana va avea norocul sa fie chemata pentru o noua intalnire, vom vedea.
Asadar, vizionati emisiunea Te vreau langa mine de Joi, 12 Mai 2016, incepand cu ora 13:30 pe Kanal D.

Categorie: Te vreau langa mine | Adăugat de: admin3 | Tag-uri: paravane, te vreau langa mine 12 Mai 2016

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar