Pagina principala » 2016 » Aprilie » 14 » Te vreau langa mine » Te vreau langa mine de Joi 14 Aprilie 2016
00:19:18
Te vreau langa mine de Joi 14 Aprilie 2016
Nu pierdeti sa urmariti emisiunea Te vreau langa mine din 14 Aprilie 2016, disponibila incepand cu ora 13:30, unde veti putea urmari paravane interesante. Acolo, concurentii au ocazia sa isi cunoasca potentialul partener de viata, insa discutiile au loc mai intai pe nevazute. Invitatii la paravan isi vor dezvalui povestea de viata, povestea de dragoste esuata care i-a adus in platoul emisiunii cu speranta la o noua sansa in ceea ce priveste iubirea. In afara acestora, aflam si ce relatie s-a nascut intre concurentii aflati in platou, ce discutii au purtat acestia pe baza paravanelor, dar si care sunt pretentiile lor de la viitorii iubiti.

Tot in show-ul matrimonial de pe Kanal D, aflam daca Diana si Marius au mers la intalnire, insa ce discutii au purtat acestia ramane un mister pana astazi. Emisiunea de la ora 13:30 va prezinta cazuri extreme prin care au trecut oamenii in viata, povesti de dragoste ce i-a intarit si i-au facut oameni mai buni, sau nu. Detalii despre concurenti mai aflam pe parcursul acestor paravane, unde discutiile dau frau liber amintirilor, dar si a imaginatiei. Vedeti ce cupluri noi s-au nascut si ce planuri de viitor isi fac acestia.
Astfel, va asteapta o noua editie a emisiunii Te vreau langa mine de astazi, 14 Aprilie 2016, difuzata pe Kanal D incepand cu ora 13:30.

Categorie: Te vreau langa mine | Adăugat de: admin3 | Tag-uri: te vreau langa mine 14 Aprilie 2016, paravane

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar