Pagina principala » 2016 » Aprilie » 18 » Te vreau langa mine » Te vreau langa mine de Luni 18 Aprilie 2016
23:07:46
Te vreau langa mine de Luni 18 Aprilie 2016
Va asteptam la o noua editie a emisiunii Te vreau langa mine de Luni, 18 Aprilie 2016, disponibila de la ora 13:30, in care veti vedea noi paravane si veti cunoaste noi oameni. Show-ul matrimonial consta intr-un pas spre a gasi jumatatea potrivita, insa pana la acest punct fiecare concurent isi dezvaluie povestea de viata, iar mai apoi vor avea loc paravanele. Aici sunt purtate discutiile pe nevazute si in cazul in care persoanele simt ca se potrivesc, se ridica paravanul pentru a se cunoaste mai bine. Aflati mai multe astazi despre cei care vor fi prezenti de aceasta data la paravan, dar si daca acestia vor avea parte de o intalnire bine-meritata.

Tot in show-ul de la ora 13:30 veti afla ce ganduri mai are Lidia pentru Alexandru, dar si daca vor mai fi alti barbati ce o vor cauta pe tanara doamna, proaspat divortata. Oare ce are de spus fostul ei sot care e tot concurent al emisiunii, in deciziile pe care le ia aceasta. Vedeti daca pentru Alexandra va mai veni cineva astazi, iar cat despre concurenta Gabriela, pentru care a venit Vasile, cei doi s-au cunoscut si au mers la intalnire. Detaliile le aflam astazi de pe Kanal D.
Astfel, nu pierdeti emisiunea Te vreau langa mine din 18 Aprilie 2016, difuzata de la ora 13:30 pe Kanal D.

Categorie: Te vreau langa mine | Adăugat de: admin3 | Tag-uri: paravane, te vreau langa mine 18 Aprilie 2016

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar