Pagina principala » 2016 » Aprilie » 25 » Te vreau langa mine » Te vreau langa mine de Luni 25 Aprilie 2016
23:10:40
Te vreau langa mine de Luni 25 Aprilie 2016
Nu uitati sa vizionati emisiunea Te vreau langa mine din 25 Aprilie 2016, difuzata de la ora 13:30, unde cele mai interesante povesti de dragoste vor fi dezvaluite in direct. Astazi la paravanul dragostei vor veni oameni ce isi doresc sa isi gaseasca jumatatea, insa ce se va intampla cand cineva va aspira chiar spre Lidia? Daca Ion are ceva de comentat, sau o va lasa pe femeie sa faca ce vrea, vom vedea. Afalti cum a decurs intalnirea dintre Lidia si Emil, baiatul care s-a prezentat sambata la paravan pentru concurenta. Povestea lui a socat-o pe Lidia, insa ce s-a intampla dupa a fost uimitor.

Tot de la ora 13:30, aflam ce se mai intampla intre Silviu si Diana, daca cei doi vor dori sa duca relatia la nivelul oficial. Cat despre Irina, Dan a dezvaluit ca intre ei doi nu este nimic, astfel Daniel, un baiat, a venit sa o cunoasca. Cei doi si-au dorit sa se cunoasca mai bine, insa oare ca reusi Daniel sa o cucereasca pe Irina? Aflam mai multe astazi.

Emil a avut si el parte de un paravan cu Ani, care a suferit o poveste de dragoste trista. Cei doi au mers la intalnire si s-au cunoscut mai bine, insa nu stim inca daca se va forma o relatie. Vedeti ce paravane vor mai avea loc astazi, dar si daca acestia vor avea norocul sa isi gaseasca sufletul pereche.
Asadar, nu uiatati sa urmariti emisiunea Te vreau langa mine de Luni, 25 Aprilie 2016, disponibila de la ora 13:30 pe Kanal D.

Categorie: Te vreau langa mine | Adăugat de: admin3 | Tag-uri: paravane, te vreau langa mine 25 Aprilie 2016

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar