Pagina principala » 2016 » Aprilie » 19 » Te vreau langa mine » Te vreau langa mine de Marti 19 Aprilie 2016
01:49:34
Te vreau langa mine de Marti 19 Aprilie 2016
Va invitam sa urmariti emisiunea Te vreau langa mine de astazi, 19 Aprilie 2016, difuzata de la ora 13:30, veti vedea in ce fel si chip mai pot avea loc intalnirile acum. Se pare ca a devenit o moda sa iti cunosti jumatatea pe internet, mai ales in zilele noastre. Astfel, in show-ul matrimonial, oamenii aflati peste hotare pot intra pe skype pentru a face cunstinta cu unul dintre concurenti, in speranta ca cineva este potrivit pentru el. Vedeti despre cine este vorba astazi si nu ratati o alta editie de marti. Lidia si Dragos s-au cunoscut la paravansi isi doresc o intalnire in afara competitiei. Insa, oare cei doi se potrivesc sau concurenta inca il asteapta pe fat-frumos din povesti? Aflati mai multe de pe Kanal D.

Tot in emisiunea de la ora 13:30, veti vedea ce discutii au loc la paravan, dar mai ales ce povesti de viata incredibile. Nu ratati noi paravane unde concurentii incearca sa cucereasca prin trecutul lor amoros, dar aflati si cine are norocul sa fie chemat la intalnire. Show-ul se bazeaza pe instincte, dar mai ales pe dragoste la prima vedere. Concurentii participanti au ocazia sa se cunoasca pe nevazute, iar daca ei considera ca se potrivesc merg la intalnire. Vedeti mai multe detalii astazi.
Astfel, vizionati emisiunea Te vreau langa mine din 19 Aprilie 2016, disponibil pe Kanal D incepand cu ora 13:30.

Categorie: Te vreau langa mine | Adăugat de: admin3 | Tag-uri: paravane, te vreau langa mine 19 Aprilie 2016

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar