Pagina principala » 2016 » Aprilie » 26 » Te vreau langa mine » Te vreau langa mine de Marti 26 Aprilie 2016
01:24:16
Te vreau langa mine de Marti 26 Aprilie 2016
Nu uitati sa vizionati emisiunea Te vreau langa mine din 26 Aprilie 2016, difuzata de la ora 13:30 , unde aflam cele mai impresionante povesti de viata. Astfel, veti cunoaste noi oameni ce vin la paravan pentru a-si incerca norocul in dragoste. Insa, pana acolo, vom vedea care este povestea lor, prin ce momente incredibile au trecut in viata amoroasa, dar si ce i-a adus in platou show-ului matrimonial. Vedeti daca acestia vor impresiona cu povestea lor, dar si daca vor fi acceptati la intalnirea privata, in urmatoarele zile. Nu ratati o editie incredibile si vizionati show-ul pe Kanal D.

Tot de la ora 13:30, aflat ce are de spus de aceasta data Diana, daca va mai avea vreo sansa sa isi gaseasca jumatatea, sau va aspira la sentimentele lui Silviu, cel care a parasit competitia. In acelasi context se afla si Irina cu Dan, insa aceasta a iesit la intalnire deja, dar vom vedea daca dragostea va pluti intre ea si baiatul de la paravan. Vedeti mai multe momente cu acestia si aflati prin ce mai trec concurentii in afara show-ului live.

Ioan si Lidia, cei doi fosti soti, isi cauta jumatatea in platoul emisiunii, insa cand vine vorba de paravan, acestia au de comentat unul catre celalalt. Sa fie oare acest fapt din gelozie? Aflati mai multe in aceasta dupa-amiaza si nu ratati o noua editie alaturi de Gabriela Clonda si invitatii ei.
Asadar, nu uitati sa vizionati emisiunea Te vreau langa mine disponibila de la ora 13:30 pe Kanal D.

Categorie: Te vreau langa mine | Adăugat de: admin3 | Tag-uri: paravane, te vreau langa mine 26 Aprilie 2016

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar