Pagina principala » 2016 » Mai » 4 » Te vreau langa mine » Te vreau langa mine de Miercuri 04 Mai 2016
01:11:23
Te vreau langa mine de Miercuri 04 Mai 2016
Miercuri, 04 Mai 2016, vine cu o noua editie a show-ului matrimonial Te vreau langa mine, difuzat de la ora 13:30, unde momentele vor fi altele. Intre concurentii show-ului se nasc si prietenii si rivalitati. Intre Silviu si Emil au avut loc cateva altercatii, dar oare care sa aiba drepatate dintre ei? Aflati daca s-a ameliorat situatia intre cei doi barbati. La paravan, Emil a discutat cu Alexandra, cea care a venit pentru el, iar cei doi au mers la intalnire impreuna. Insa, ce s-a petrecut acolo, ramane sa aflam pe Kanal D in aceasta dupa-amiaza.

Tot de la ora 13:30 ii vom revedea pe Coca si Alexandru, cei doi care au acceptat sa mearga la intalnire. Dar, dupa cum ne asteptam, barbatul nu este pe placul concurentei show-ului, iar astazi se asteapta ca la paravan altcineva sa o cheme. Discutiile au continuat in platou, intre baieti, iar inconvenientele incearca sa fie rezolvate de catre insai Gabriela Clonda.

Nu ratati o editie de Miercuri si aflati cine va fi chemat de aceasta data la paravan. Lidia si Ioan, cei doi fosti soti, isi asteapta randul pentru a intalni jumatatea, insa pretentiile celor doi sunt prea mare. Vedeti daca va veni astazi cineva pentru unul dintre ei, de la ora 13:30.
Asadar, nu pierdeti emisiunea Te vreau langa mine din 04 Mai 2016, disponibil pe Kanal D incepand cu ora 13:30.

Categorie: Te vreau langa mine | Adăugat de: admin3 | Tag-uri: paravane, te vreau langa mine 04 Mai 2016

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar