Pagina principala » 2016 » Aprilie » 20 » Te vreau langa mine » Te vreau langa mine de Miercuri 20 Aprilie 2016
00:14:28
Te vreau langa mine de Miercuri 20 Aprilie 2016
Va asteapta o noua editie a emisiunii Te vreau langa mine de astazi, 20 Aprilie 2016, difuzata de la ora 13:30, unde cele mai interesante paravane vor avea loc in direct. Dupa ce Alina a vrut sa il cunoasca pe Silviu, Diana a intervenit din nou. Oare ce legatura este intre ea si Silviu si de ce nu reusesc cei doi sa isi gaseasca jumatatea la parava? Vedeti astazi ce s-a mai descoperit intre cei doi. Mariana va fi ca intotdeauna alaturi de ei pentru a le da sfaturi concrete. Chiar daca unii nu isi doresc sa o asculte, femeia va da arama pe fata si va spune totul pe nume.

Tot astazi de la ora 13:30, aflam daca Coca si Octav au mers la intalnire dupa ce s-au cunoscut la paravan si ce au discutat acestia in legatura cu o posibila relatie intre ei doi. Show-ul matrimonial va avea parte de mai multe paravane mai ales in cazul celor care isi asteapta de mult timp randul. Oare cine va avea ocazia sa isi cunoasca potentialul partener de viata, aflam in emisiunea de pe Kanal D.
Astfel, vizionati emisiunea Te vreau langa mine de Miercuri, 20 Aprilie 2016, difuzata de la ora 13:30 pe Kanal D.

UPDATE: In emisiunea Te vreau langa mine de Miercuri, 20 Aprilie 2016, am aflat ca gelozia Lidiei pe Alexandra, vecina lui Ioan, este pe faptul ca femeia este prea comunicativa, il pupa pe chelie si il consola la certurile lui din familie. Am urmarit imagini cu parada modei de la piscina, unde fetele au defilat in cele mai bune costume de baie ale lor. Intre Diana si Silviu au loc discutii de gelozie, iar in platou Silviu a recunoscut ca simte ceva pentru Diana, pe cand ea a ras de sentimentele baiatului.

Categorie: Te vreau langa mine | Adăugat de: admin3 | Tag-uri: paravane, te vreau langa mine 20 Aprilie 2016

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar