Pagina principala » 2016 » Aprilie » 30 » Te vreau langa mine » Te vreau langa mine de Sambata 30 Aprilie 2016
23:19:24
Te vreau langa mine de Sambata 30 Aprilie 2016
Nu pierdeti sa vizionati emisiunea Te vreau langa mine de Sambata, 30 Aprilie 2016, incepand cu ora 16:00, unde cele mai interesante intalniri au loc in direct. Emisiunea consta in intalniri pe nevazute la paravanul dragostei, acolo unde oamenii au ocazia sa se cunoasca mai bine. Aflati cine a avut norocul sa mearga mai departe intr-o intalnire cum se cuvine, alaturi de cineva pe care considera ca e pe placul lor. Cat despre paravan, veti afla numeroase povesti impresionante pe care nu credeati ca le veti auzi, povesti de viata ale celor care vin la paravan sa isi incerce norocul. Detaliile le veti afla in aceasta dupa-amiaza pe Kanal D.

Tot de la ora 16:00 veti vedea ce pregatiri au facut concurentii pentru sarbatoarea Pascala, dar si unde isi vor petrece cu totii aceste momente. De asemenea, Diana ne va dezvalui alaturi de cine va dori sa petreaca, dar si daca exista vre-o sansa de un posibil cuplu in viitorul apropiat. Nu ratati aceste momente si dezvaluiri incredibile, in aceasta seara.

Veti vedea si momente din afara competitiei, acolo unde concurentii povestesc numeroase lucruri si petrec impreuna timpul. Ce discutii au avut loc acolo, dar mai ales ce intalniri s-au desfasurat in aceste zile, vom vedea. Oare vor fi realtii noi formate acum in ultimele zile dinaintea sarbatorilor? Vedeti mai multe astazi.
Asadar, vizionati emisiunea Te vreau langa mine din 30 Aprilie 2016, incepand cu ora 13:30, pe Kanal D.

Categorie: Te vreau langa mine | Adăugat de: admin3 | Tag-uri: te vreau langa mine 30 Aprilie 2016, paravane de week-end

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 1
avatar
0 Spam
1
Salve! Partea 2 varianta 2 de la minutul 31 nu se mai aude. Sarbatori fericite si Un Paste luminat!
avatar