Pagina principala » 2016 » Mai » 6 » Te vreau langa mine » Te vreau langa mine de Vineri 06 Mai 2016
02:35:46
Te vreau langa mine de Vineri 06 Mai 2016
Show-ul matrimonial Te vreau langa mine este difuzat Vineti, 06 Mai 2016, de la ora 13:30. Emisiunea de pe Kanal D va incepe cu momente amuzante pe care Gabriela Clonda le va prezenta, iar mai apoi paravanele vor avea loc asa cum se cuvine. Diana si Silviu nu se mai ascund, iar cei doi acum formeaza un cuplu minunat. Este randul celorlalti, iar Lidia inca il asteapta pe "fat frumos", insa cine va veni de aceasta data sa isi incerce norocul, vom afla in editia de dupa-amiaza. Cat despre Ioan, barbatul nu mai stie daca are sansa la o noua poveste de iubire.

Tot de la ora 13:30, la paravanul dragostei va fi un barbat ce spera sa o cucereasca pe concurenta show-ului. Dar cine sa fie norocoasa de aceasta data si cine a venit pentru ea, ramane sa aflam in aceasta editie. Cat despre dezvaluirile la paravan, pentru a-i cunoaste mai bine, concurentii ne vor dezvalui povestea vietii lor amoroasa, pe care au trait-o, iar in urma acesto dezvaluiri, paravanul se va ridica sau nu.

Aflati cine va avea nocorul sa fie chemat astazi la paravan, dar si daca vor fi noi intalniri in aceste zile. Cat despre intalnirile de zilele trecut, urmariti imaginile video unde acestia au discutat mai multe la cafea. Dar oare se vor forma noi cupluri de curand? Nu ratati toate acestea de la ora 13:30 pe Kanal D.
Asadar, urmariti emisiunea Te vreau langa mine din 06 Mai 2016, incepand cu ora 13:30 pe Kanal D.

Categorie: Te vreau langa mine | Adăugat de: admin3 | Tag-uri: paravane, te vreau langa mine 06 Mai 2016

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar