Pagina principala » 2016 » Aprilie » 15 » Te vreau langa mine » Te vreau langa mine de Vineri 15 Aprilie 2016
00:35:12
Te vreau langa mine de Vineri 15 Aprilie 2016
Nu pierdeti emisiunea Te vreau langa mine disponibila astazi, 15 Aprilie 2016, incepand cu ora 13:30, unde veti putea afla lucruri interesante despre oameni. Acesti oameni ce sunt dornici sa isi gaseasca jumatatea vietii, sufletul pereche, iar ca prim pas va fi paravanul dragostei. La paravan, un concurent va sta de vorba pe nevazute cu un potential iubit, iar daca povestea este pe placul acestuia, se va ridica paravanul si vor merge la intalnire.
Aflati cine va avea ocazia astazi sa mearga la intalnire impreuna cu potentialul iubit. Ce poveste incredibila ne va dezvalui Gabriela de aceasta data, o poveste aflata din sursa sigura. Aflati mai multe in aceasta dupa-amiaza.

Tot in show-ul matrimonial de la ora 13:30, vedeti ce s-a intamplat intre Irina si Danut, cei doi care s-au cunoscut la paravan. Danut a dezvaluit ca este bogat, insa Irina nu s-a lasat dusa de val pentru material. Vedeti daca cei do vor forma insa un cuplu, cum s-au inteles la intalnire si daca exista o sansa intre ei. In aceeasi situatie mai sunt si altii, insa detaliile le veti afla in emisiunea de pe Kanal D.
Astfel, vizionati emisiunea Te vreau langa mine de Vineri, 15 Aprilie 2016, incepand cu ora 13:30 pe Kanal D.

Categorie: Te vreau langa mine | Adăugat de: admin3 | Tag-uri: paravane, te vreau langa mine 15 Aprilie 2016

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar