Pagina principala » 2016 » Aprilie » 13 » Te vreau langa mine » Te vreau langa mine din 13 Aprilie 2016
14:21:21
Te vreau langa mine din 13 Aprilie 2016
Astazi, in emisiunea Te vreau langa mine de Miercuri, 13 Aprilie 2016 de la ora 12:30 pe KanalD, vom cunoaste noi povesti de viata si de dragoste. Gabriela Cristea este pregatita sa-i faca pe tinerii participanti la emisiune sa se cunoasca mai bine. Cu siguranta vom descoperi povesti de dragoste frumoase dar si povesti incredibile, ca doar asa am fost obisnuiti de-a lungul timpului.

Se pare ca in aceasta dupa-amiaza, Diana s-a ales cu un paravan, Mihai a venit special pentru ea, vrea sa faca tot ce tine de el sa o cucereasca, in ciuda rautatilor celor din platou, acestia nu sunt de acord cu eventuala relatie intre cei doi. Mihai a povestit putin din trecutul lui si a afirmat ca in timp ce se certa cu iubita lui, cel mai bun prieten o consola, asa ceva, greu de crezut dar adevarat. Ramane sa aflam daca cei doi vor merge la o intalnire.

Intre timp haideti sa aflam ce discutii au fost surprinse Ruxandra si Gabriela.
Gabriela, in culmea fericirii dupa ce s-a dat cu tiroliana, dar nu si prietena ei, Ruxandra!
Ruxandra: “Eu nu m-am dat cu tiroliana, ma asteptam sa cedeze cineva in favoarea mea! Gabriela a fost egoista! Ma asteptam sa ma lase si pe mine sa ma distrez! Eu am stat si am privit cum s-a distrat prietena mea Gabriela!”
Gabriela: “O prietena adevarata nu procedeaza ca Ruxandra! Ruxandra m-a dezamagit! O credeam o prietena adevarata!”

Imediat a urmat un paravan controversat, Madalina a venit pentru Silviu, discutii foarte interesante au fost surprinse. Mai multe in emisiunea Te vreau langa mine din 13 Aprilie 2016 pe KanalD.

Categorie: Te vreau langa mine | Adăugat de: yce | Tag-uri: paravan, cupluri, kanald, te vreau langa mine 13.04.2016

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar