Pagina principala » 2017 » Februarie » 9 » Te vreau langa mine » Te vreau langa mine 9 Februarie 2017 HD
10:10:01
Te vreau langa mine 9 Februarie 2017 HD
Astazi aveti parte de o noua editie a emisiunii Te vreau langa mine de Joi 9 Februarie 2017 care incepe in fiecare zi incepand cu ora 13:00, doar la postul de televiziune KanalD. Asadar continuam aceasta saptamana, avem parte atat de intamplari frumoase dar si intamplari care nu vor fi tocmai pe placul tuturor, vedem si noi ce intalniri au avut loc in aceste zile si cate dintre ele au fost si o reusita, o editie interesanta in aceasta dupa-amiaza doar pe KanalD.

Cum spuneam, continuam aceasta saptamana cu noi paravane si cu noi intalniri dar si intamplari neasteptate din casa Te vreau langa mine, ieri am cunoscut o poveste incredibila, ieri l-am cunoscut pe bebelusul emisiunii Te vreau langa mine, fostii concurenti Mahmoud si Cristina vor avea un baietel, o echipa a emisiunii a mers impreuna cu cei doi soti la spital unde l-am vazut cu totii pe micut. Tot ieri au fost surprinse imagini interesante din casa Te vreau langa mine, materiale interesante ne-au surprins, fosta iubita a lui Andi a venit peste concurenti in casa. Si tot ieri au fost surprinse conflicte destul de puternice intre concurentii din casa Te vreau langa mine. Insa prezentatoarea emisiunii a incercat sa aplaneze situatia si se pare ca a reusit, vedem cum vor decurge lucrurile in editia de astazi.

Asadar in aceasta dupa-amiaza ne asteapta o editie interesanta din cadrul emisiunii Te vreau langa mine difuzata astazi, 9 Februarie 2017 de la ora 13:00 doar pe KanalD. Suntem curiosi ce se mai intampla in casa Te vreau langa mine dar si cum vor decurge intalnirile de astazi. Nu pierdeti o editie speciala cu intamplari noi.
Categorie: Te vreau langa mine | Adăugat de: yce | Tag-uri: te vreau langa mine, 9 Februarie 2017

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar