Pagina principala » 2017 » Ianuarie » 10 » WOWBiz » WOWBiz 10 Ianuarie 2017 HD
20:31:56
WOWBiz 10 Ianuarie 2017 HD
Va invitam sa urmariti emisiunea WOWBIz de Marti, 10 Ianuarie 2017 incepand cu orele 23:00 pe KanalD. Dupa cum am fost invatati in fiecare seara, vom avea parte de subiecte unul si unul. In aceasta seara are loc o noua editie din noului sezon, deci ne asteapta foarte multe surprize dar si situatii neasteptate, cele mai wow intamplari doar in aceasta seara pe KanalD.

Asadar in aceasta seara la Wowbiz, Madalin Ionescu si Andreea Mantea deschid serile wowbiz, in aceasta seara vedem subiecte ce tin prima pagina a ziarelor, subiecte unul si unul dar si invitati pe masura, ieri seara am o echipa wowbiz a fost tocmai in Spania mai exact in Malaga unde au intalnit-o pe Nikita si pe cele doua fetite ale ei. Se pare ca Nikita o duce foarte bine in Spania, are mai mult de 10 ani de cand se afla acolo si se simte o norocoasa, aceasta a castigat la loteria nationala cate 5000 de euro timp de 6 ani de zile. I-am cunoscut noua viata, i-am cunoscut fetele si ne-a plimbat prin cele mai frumose locuri din Spania, insa nu l-am cunoscut pe tatal copiilor, astazi este foarte posibil sa avem parte de o surpriza, nu ratati asadar de la ora 23:00.

Asa cum v-a fost promis, la Wowbiz avem parte de premiere, noul sezon aduce premiere si noutati nemaivazute. Asadar nu pierdeti emisiunea WOWBIz din 10 Ianuarie 2017 incepand cu ora 23:00 doar pe KanalD. Sa inceapa WOWBIZ...
Categorie: WOWBiz | Adăugat de: yce | Tag-uri: WOWbiz, HD, 10 Ianuarie 2017

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar