Pagina principala » 2016 » Decembrie » 15 » WOWBiz » WOWBiz 15 Decembrie 2016 HD
19:25:48
WOWBiz 15 Decembrie 2016 HD
Va invitam sa urmariti emisiunea WOWBIz de Joi, 15 Decembrie 2016 incepand cu orele 22:30 pe KanalD. Dupa cum am fost invatati in fiecare seara, vom avea parte de subiecte unul si unul. Seara trecuta a fost o seara cu adevarat WOW, celebrul Leo de la Strehaia a revenit in cadrul emisiunii cu fata in fata cu Renata si Anca .

Asadar in aceasta seara la Wowbiz il vom revedea pe Leo de la Strehaia cu povesti adevarate din viata lui, dupa cum stiti acesta s-a insurat cu Dana Criminala iar acum are o noua fiica, este vorba despre fosta lui iubita, despre Renata, fiica Danei. Asadar o intorsatura totala de situatie, ieri in platoul emisiunii alaturi de Leo si de Dana au mai fost invitate Anca dar si Renata, acestia s-au confruntat destul de urat. Anca, fosta sotie, nu stie ce sa mai faca si nu reuseste sa-l convinga ca Dana ii vrea doar banii, o poveste incredeibila in aceasta seara, nu ratati asadar de la ora 22:30.

Asa cum v-a fost promis, la Wowbiz avem parte de premiere, noul sezon aduce premiere si noutati nemaivazute. Asadar nu pierdeti emisiunea WOWBIz din 15 Decembrie 2016 incepand cu ora 22:30 doar pe KanalD. Sa inceapa WOWBIZ...


Categorie: WOWBiz | Adăugat de: yce | Tag-uri: WOWbiz, HD, 15 Decembrie 2016

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar