Pagina principala » 2016 » Septembrie » 5 » WOWBiz » WOWBiz de Luni 05 Septembrie 2016
23:29:15
WOWBiz de Luni 05 Septembrie 2016
Va invitam sa urmariti emisiunea WOWBIz de Luni, 5 Septembrie 2016 incepand cu orele 22:30 pe KanalD. Dupa cum am fost invatati in fiecare seara, vom avea parte de subiecte unul si unul. Incepem o noua saptamana WOW spectaculoasa cu invitati pe masura. Saptamana trecuta editie s-a incheiat cu invitati celebri, juriul de la Bravo ai stil au fost invitati in platoul WOWBiz, iar in aceasta seara subiecte vor fi cu totul altele.

Mai departe in WOWBiz, continuam cu povestea ce a impresionat mii de telespectatori si anume povestea celor doua mame care se lupta pentru o fetita. Povestea a inceput cand mama naturala a dat fetita in grija unei femei, de atunci aceasta femeie a crescut-o ca pe propria fiica, s-a atasat atat de mult de fetita dar si fetita de femeia straina, care acum ii spune mama. Ei bine, acum mama naturala a luat-o inapoi pe fetita, iar mama care a crescut-o este sfasiata de durere. Ieri ambele mame au fost in platoul WOWBIZ, iar un interviu sfasietor a fost acordat de fetita minune, aceasta simte enorm de mult lipsa mamei care a crescut-o si o viseaza in fiecare noapte. Cu toate acestea mama naturala nu renunta la fetita. In aceasta seara aceasta poveste incredibila continua.

Asa cum v-a fost promis, la Wowbiz avem parte de premiere, noul sezon aduce premiere si noutati. Asadar nu pierdeti emisiunea WOWBIz din 5 Septembrie 2016 incepand cu ora 22:30 doar pe KanalD. Sa inceapa WOWBIZ...
Categorie: WOWBiz | Adăugat de: yce | Tag-uri: WOWbiz, 5 septembrie 2016

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar