Pagina principala » 2017 » Ianuarie » 9 » WOWBiz » WOWBiz 9 Ianuarie 2017 HD
21:08:53
WOWBiz 9 Ianuarie 2017 HD
Va invitam sa urmariti emisiunea WOWBIz de Luni, 9 Ianuarie 2017 incepand cu orele 22:30 pe KanalD. Dupa cum am fost invatati in fiecare seara, vom avea parte de subiecte unul si unul. In aceasta seara are loc premiera noului sezon, deci ne asteapta foarte multe surprize dar si situatii neasteptate, cele mai wow intamplari doar in aceasta seara pe KanalD.

Asadar in aceasta seara la Wowbiz, Madalin Ionescu si Andreea Mantea deschid serile wowbiz, acestia au facut nunturile de vigoare chiar pe strazile capitalei, o sa vede si noi cum a decurs plimbarea prezentatorilor. In aceasta seara vedem subiecte ce tin prima pagina a ziarelor, subiecte unul si unul dar si invitati pe masura, Leo de la Strehaia revine in deschiderea noului sezon cu o poveste incredeibila, toate acestea in aceasta seara, nu ratati asadar de la ora 22:30.

Asa cum v-a fost promis, la Wowbiz avem parte de premiere, noul sezon aduce premiere si noutati nemaivazute. Asadar nu pierdeti emisiunea WOWBIz din 9 Ianuarie 2017 incepand cu ora 22:30 doar pe KanalD. Sa inceapa WOWBIZ...
Categorie: WOWBiz | Adăugat de: yce | Tag-uri: WOWbiz, 9 Ianuarie 2017

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar