Pagina principala » 2016 » Noiembrie » 9 » WOWBiz » WOWBiz 9 Noiembrie 2016 HD
17:04:24
WOWBiz 9 Noiembrie 2016 HD
Va invitam sa urmariti emisiunea WOWBIz de Miercuri, 9 Noiembrie 2016 incepand cu orele 22:30 pe KanalD. Dupa cum am fost invatati in fiecare seara, vom avea parte de subiecte unul si unul. Seara trecuta a fost o seara cu adevarat WOW, celebrul Leo de la Strehaia a revenit in cadrul emisiunii cu noutati din viata lui.

Asadar in aceasta seara la Wowbiz il vom revedea pe Leo de la Strehaia cu povesti adevarate din viata lui, dupa cum stiti acesta s-a insurat cu Dana criminala iar acum are o noua fiica, este vorba despre fosta lui iubita, despre Renata, fiica Danei. Asadar o intorsatura totala de situatie, ieri am fosta acasa la Leo si am vazut cateva fragmente din noua lui viata alaturi de Dana, am intrat si cu privirea in seiful lui unde am vazut un seif plin cu bani. Anca, fosta sotie, nu stie ce sa mai faca si nu reuseste sa-l convinga ca Dana ii vrea doar banii, o poveste incredeibila in aceasta seara, nu ratati asadar de la ora 22:30.

Asa cum v-a fost promis, la Wowbiz avem parte de premiere, noul sezon aduce premiere si noutati nemaivazute. Asadar nu pierdeti emisiunea WOWBIz din 9 Noiembrie 2016 incepand cu ora 22:30 doar pe KanalD. Sa inceapa WOWBIZ...
Categorie: WOWBiz | Adăugat de: yce | Tag-uri: WOWbiz, 9 Noiembrie 2016

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar