Insula Iubirii 15 Septembrie 2019 Sezonul 5 Episodul 22 FINAL


Urmariti finalul sezonului 5 din Insula Iubirii, ultimul episod va fi difuzat in aceasta seara de la ora 20:00. In aceasta seara vom fi martori la ceremonia finală dintre Teodora și Eusebiu, aflam daca acestia vor pleca impreuna sau separat. Tot in ultimul episod vedem interviuri cu concurentii emisiunii la 3 luni dupa competitie. Asa aflam daca relatiile lor au continuat si in afara competitiei sau si-au gasit pe altcineva.

Ultima ceremonie de saptamana trecuta a avut loc intre Geanina si Costas, se pare ca intre cei doi a stat o falsa iubire daca luam in considerare cele mai recente actiuni ale lor. Cand au intrat in competitie si-au jurat iubire si ca nu vor calca stramb, insa atat Geanina cat si Costas si-au incalcat aceste juraminte. Desi Costas i-a promis ca isi doreste un copil cu iubita lui, timp de 20 de zile si-a petrecut timpul cu ispita Nicoleta.

Focul de pe insula pune perechile pe jar, aventura din Insula Iubirii Sezonul 5 Episodul 22 din 15 Septembrie 2019 incepand cu ora 20:00 doar pe Antena 1. In sezonul 5, cinci cupluri si-au dovedit daca se iubesc cu adevarat ori isi vor da seama au trait intr-o minciuna pana acum. Din peste 1500 de cupluri inscrise, au fost alese patru cupluri care isi vor testa iubirea printre 12 ispite. 6 ispite masculine si 6 ispite feminine. Cine a rezistat si cine nu aflam chiar in aceasta seara, in ultimul episod din cel de-al 5 lea sezon din Insula Iubirii, un sezon asteptat de o tara intreaga. Nu rata ultimul episod din Insula Iubirii duminica aceasta de la 20:00 pe antena 1.

In sezonul 5 Insula iubirii, 5 cupluri au trebui sa treaca prin testul vietii lor alaturi de 12 ispite pe o insula in Thailanda iar in aceasta seara aflam cine pleaca impreuna si cine separat. A fost un sezon cu de toate, lacrimi de durere, de fericire, iar finalul a fost unul grandios. Temptation Island – Insula iubirii sezonul 5 a pregatit 6 ispite masculine si 6 ispite feminine ce vor incerca sa-i ispiteasca pe cei aflati in aceasta provocare. Haideti sa cunoastem ispitele, unele le stim din sezoanele trecute, insa avem parte si de ispite noi pe insula. Mircea, Adrian Savin, Ionut Gojman, cea mai noua ispita, Adrian Demetrian, iar fetele ispite, Nicoleta Dragne, Irina Stroia. Cele 4 cupluri din Insula Iubirii sezonul 4 sunt: Teodora (34 de ani) si Eusebiu (37 de ani) Denisa (21 de ani) si Adrian (24 de ani), Geanina (20 de ani) si Costas (28 de ani), dar si cuplul surpriza, Diana si Aurel.

In aceasta seara cea mai asteptata intalnire ne va aduce si cele mai asteptate raspunsuri. Teodora și Eusebiu vor sta fata in fata in aceasta seara iar noi vom afla daca pleaca acasa impreuna ori separat. Nu pierdeti ultimul episoad din Insula Iubirii Sezonul 5.

Ei sunt curajosii pregatiti sa plece pe drumul cunoasterii, stiind ca doar cei ce iubesc vor putea gasi calea inapoi spre partener. In Thailanda, cele mai puternice ispite masculine si cele mai seducatoare ispite feminine asteapta insa sa demaste in cel de-al patrulea sezon ceea ce concurentii ascund adanc in minte si in suflet! La finalul sezonului, fiecare cuplu va putea spune clar daca drumul lor in viata este acelasi sau daca se vad nevoiti sa mearga pe cai separate.
Cel mai asteptat sezon de pana acum a ajuns la final, va invitam sa vedeti din materialele urmatoare, cine pleaca acasa si cine nu. Insula Iubirii Sezonul 5 Episodul 21 continua in aceasta seara de Duminica, 15 Septembrie 2019 de la ora 20:00 pe Antena 1. Patru cupluri si-au testat fidelitatea, increderea si speranta ca vor rezista separati pe o insula alaturi de 12 ispite. Nu pierdeti in aceasta seara ultima editie din cel mai asteptat reality-show, Insula Iubirii 15 Septembrie 2019, de la ora 20:00. Sursa a1.ro
Previous Post
Next Post
Related Posts