Mangalita Episodul 1


In aceasta seara are loc un nou serial de comedie, este vorba despre Mangalita Episodul 1 de duminica, 29 Septembrie 2019 si incepe de la 20:00 pe Antena 1. Noul serial ironizeaza cumva viata dintr-un oras, in cazul nostru orasul Mangalita. Acolo unde orice este posibil. Daca ati urmarit pana acum Las Fierbinti, acest serial este inspirat chiar de acolo, insa toate eveninmentele au loc la oras.

Avem parte de un primar corupt, ce il intereseaza doar sa faca bani, sa fure din bani publici, de un politist ce sta la dispozitia primarului, o secretara dar si cetateni ai orasului Mangalita, insa toate acestea sunt transformate intr-un serial de comedie. Cred ca de aici pleaca si indiferenta noastra fata de probleme reale ale acestei tari, ne place sa facem haz de necaz in loc sa luam probleme in serios si sa gasim solutii pentru aceste probleme grave cu primari corupti si politisi la fel. Dar haideti sa radem ca la asta ne pricepem cel mai bine, sa fim distrati cu propriile probleme.

Nu vreau sa tin predica, dar va rog sa faceti un exercitiu de imagine si sa gasiti amuzamentul in faptul ca tot personalul dintr-o primarie este pusa pe furat iar viitorul unor oameni este distrus. Dar sa radem, in aceasta seara puteti rade la premiera noului sezon Mangalita. Insa in aceasta dimineata aveati posibilitatea sa luati lucrurile in serios si sa urmariti cum este distrusa aceasta tara in emisiunea Romania te iubesc, ce poate fi urmarita si pe site-ul protvplus.ro.

Faceti o schimbare si nu mai gasiti distractia in umoristica reala ce ne-a distrus viitorul. Glumeam, faceti ce vreti voi, eu sunt obligat sa scriu un text despre serialul Mangalita, fara sa copii din alte surse, altfel nu mai gastig bani, regula celor de la google. Asa ca am scris si eu ce puteam.

Aici voi pune cateva cuvinte cheie, sa ma gaseasca lumea pe google, is fara noima dar is niste reguli. Vezi serialul Mangalita Episodul 1 din 29 Septembrie 2019 Online chiar aici. Tv-play.ro este singurul site de media ce nu iti viruseaza calculatorul, am sa va explic de ce in alta descriere a unui emisiuni :)).

Previous Post
Next Post
Related Posts