Vlad Episodul 4


Am ajuns in cel de-al patrulea episod al noului sezon Vlad, ce ne asteapta cu noi evenimente neasteptate, unde decurgerea planului lui Vlad va lua o cu totul alta intorsatura. In episodul de astazi vor avea loc evenimente neprevazute, unde printr-o mica disputa, Leo l-a impuscat din greseala pe Filip, tinta lui fiind o cu totul alta persoana. Inca de la inceput, Filip a fost sfatuit de catre Vlad sa-si vada de scoala si sa nu urmeze sfaturile date de Leo, acesta reprezentand un model rau in viata pentru el, ce-l va baga de fiecare data in probleme.
 Dupa aceste evenimente, aflam ca sansele de supravietuire ale lui Filip sunt minime, iar daca totul se va termina cu bine pentru el, acest lucru poate ii va putea redeschide ochii si totul i-ar putea schimba viata.

Vlad, insa, doreste sa-si duca pana la capat planurile propuse inca din primul sezon, chiar daca a fost sfatuit de catre parinti sa renunte, pentru ca aceasta razbunare ii va aduce numai de rau in viata. Cu toata hotararea, acesta doreste sa mearga inainte cu planul de razbunare, considerand ca toti cei ce i-au facut rau in trecut, merita sa sufere si sa fie demascati, indiferent de situatie.

Tot in acest episod, vom afla si ca Eliza a fost lasata pe drumuri de catre sotul ei, ramanand si fara locuinta si fara bani in cont. Acest soc o va aduce la o disperare ce va avea urmari grave pentru ea, alegand sa ia decizii pripite si sa recurga la gesturi de necontrolat. Atat ea, cat si Stefan, sotul ei, vor avea in fata un viitor nu tocmai cum si-l doreau, ci se vor trezi la sapa de lemn, fiind un semn ca planul lui Vlad decurge din ce in ce mai bine, razbunadu-si trecutul asa cum si-a dorit, in urma pierderilor suferite din cauza prietenilor si a iubitei sale, Eliza.

Tot in acest episod, vom afla ca starea lui Filip este critica, iar in cele din urma moare accidental, in urma unor mici neintelegeri cu Leo, acesta afland din inregistrarile gasite pe laptopul lui Leo, ca defapt nu Vlad este cel responsabil de jaful de la cazino si de moartea gardianului, Leo dorind ca acest lucru sa ramana un mister, vina toata sa ii apartina lui Vlad si nu lui.

Dupa acest eveniment neasteptat, Leo este ajutat de catre Vlad sa il ingroape pe Filip in padure, pentru a nu fi acuzat de moartea acestuia. Un gest macabru din partea acestora, dupa care vom afla in urmatoarele episoade daca vor fi urmari grave pentru ei sau nu. Asa ca nu pierdeti sa urmariti serialul Vlad Episodul 4 din 30 Septembrie 2019 de la ora 20:30 pe Protv.


Previous Post
Next Post
Related Posts