Chefi la cutite 15 Octombrie 2019


Avem parte si astazi de un nou episod mult asteptat, cu o noua tura de participanti la preselectiile acestui nou sezon Chefi la Cutite, unde vom cunoaste noi tipuri de oameni, noi povesti despre modul cum au ajuns sa indrageasca si sa puna in aplicare arta de a gati, unii declarand ca s-au apucat de gatit, de foame, altii din curiozitate, unii din lipsa de ocupatie.

 Astazi avem parte de foarte multe aparitii surprinzatoare, unii reusind sa-i puna pe jar pe cei trei jurati, altii nereusind sa-i impresioneze cu nimic. Una dintre concurentele care a reusit sa impresioneze a fost mama Deliei, Gina Matache, care a dorit sa-i impresioneze pe cei trei cu preparatul preferat ai fiicei ei, fiind foarte increzatoare ca-i va fi laudat preparatul, ba chiar si ca in viitor, va putea obtine un loc pe scaunul juratilor.

Un alt tanar a fost in aceasta seara laudat, dupa ce s-a prezentat cu un plating de nota 10, afirmand ca a participat la preselectie, in urma unui pariu. Unii dintre concurenti se pare ca vin si cu alte ganduri decat cea de a-si consacra meseria de bucatar, astfel ca astazi, un concurent din Anglia, pe langa prezentarea preparatului sau, a dorit sa-si prezinte si marea dorinta de a-si gasi dragostea, lasand chiar un biletel langa preparatul sau.

O alta concurenta ne-a aratat astazi ca varsta nu conteaza atunci cand esti pasionat de ceva, astfel ca Zinaida a dorit sa se afirme astazi in fata juratilor cu preparatul sau, dar nu a dorit sa vina singura, ci alaturi de animalul ei de companie, un ied ce poarta pampers. Tot astazi, juratilor l-i s-au facut o farsa din partea productiei, unde l-i s-au prezentat ca si preparat, o mana de om, decorata cu gandaci si paianjeni, urmand apoi un dans plin de veselie cu cei din productie, parca sarbatorind timpuriu Halloween.

Noul sezon vine cu reguli noi si surprize interesante. Cei care vor trece de data aceasta pragul bucatariei “Chefi la cutite” vor fi nevoiti sa se ridice la standardul ridicat, impus de bucatarii exceptionali ai sezonului 7. Concursul culinar va oferi o sansa unica unor bucatari talentati, aflati la inceput de drum, dar si unor candidati ce se lupta pentru a primi o a doua sansa din partea chefilor.


Aflam insa si de problema de care sufera chef Florin Dumitrescu, care afirma ca urmeaza sa aiba cat de curand o operatie destul de urgenta. Cei trei chefi indragiti au avut parte astazi si de un nou concurs intre ei trei, o noua provocare pentru castigarea amuletei, ce le va aduce un avantaj de 15 minute in plus in cadrul probelor pe care le vor avea in editiile urmatoare, avand provocarea de a gati un preparat gustos ce va contine carne, menta si lapte. In afara de puterea pe care o au amuletele asupra celor trei jurati, Catalin Scarlatescu, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu le pot castiga in fiecare zi, in urma unei batalii in preparate delicioase, acestia detin si trei cutite de aur ce asteapta sa fie oferite celor mai talentati bucatari. Ne vedem si saptamana urmatoare la o noua editia a auditiilor pe nevazute, unde noi bucatari isi cauta drumul spre succes, nu uitati deasemenea sa si comentati intamplarile din cadrul editiei de astazi, ne vedem saptamana viitoare.

Dupa ce in editia de luni, Scarlatescu a fost cel care a meritat amuleta, ce-i va permite sa opreasca in timpul probelor oricare dintre echipe si sa faca schimb intre ele, reluand totul de unde au ramas ceilalti, norocul i-a suras astazi lui chef Bontea, care va avea parte pe viitor de un as in maneca cu ajutorul amuletei castigate la proba de astazi. Asa ca puteti urmari emisiunea Chefi la cutite din 15 Octombrie 2019 incepand cu ora 20:00 pe antena 1, deasemenea va invitam si sa comentati cele intamplate in cadrul emisiunii de astazi.


Previous Post
Next Post
Related Posts

0 comentarii: