Chefi la cutite 8 Octombrie 2019


O noua amuleta ii asteapta pe chei trei chefi si in editia de astazi, ieri sera amuleta a fost castigata de Scarlatescu dupa ce tema a fost un preparat din cereale, scortisoara si carne. Asa ca chef Florin Marian Ivan a avut sarcina sa-i jurizeze pe cei trei maiestri in ale bucatariei. A avut o sarcina foarte mare avand aprecierea pentru fiecare chef al emisiunii. A trebuit sa aleaga cu emotii cel mai bun preparat si cum spuneam, l-a si ales, castigatorii celei de-a 9 a amuleta a fost Scarlatescu, iar astazi chei trei chefi se vor bate pe cea de-a 10 a amuleta. Asa ca vom avea parte de o editie interesanta in cadrul acestei seri, vom urmari cu totii noi jurizari din auditiile pe nevazute in cadrul emisiunii Chefi la cutite din 8 Octombrie 2019, Sezonul 7 Episodul 10.

Ieri seara am avut concurenti de toate seama, am avut parte deasemenea si de un moment foarte emotionant. Am vazut ultima aparitie televizata a lui Razvan Ciobanu. Acesta culmea, desi nu stia sa gateasca a facut un preparat invatat de la mama lui, placinta cu branza si culmea a pus mana pe toate trei cutite, mai mult chef Florin i-a oferit si cutitul de aur.
Tot ieri ne-am amuzat cu cea mai mica concurenta din aceasta seara, Maria Costina in varsta de doar 11 ani a venit si le-a gatit celor trei bucatari friptura de curcan, insa nu doar l-a asta s-a priceput, se pare ca se pricepe foarte bine sa si vorbeasca, cei trei chefi nu au mai avut loc sa-si exprime parerea de gura micutei, preparatul ei se pare ca a trecut mai departe iar micuta bucatareasa a obtinut cutitul din partea juratilor.

Chefi la cutite 8 Octombrie 2019


Aparitia surpriza din seara trecuta a fost a lui Razvan Fodor si a decis sa le gateasca juratilor un preparat Chilii con carne, este un preparat foarte popular in bucataria tex-mex, picant, plin de gust si cu ingrediente accesibile oricui. Acest preparat devine popular in secolul XIX, in San Antonio (Texas), datorita vanzatorilor ambulanti de origine mexicana.

Prinde gustul competitiei si nu ratati sa urmariti noi editii din noul sezon Chefi la Cutite Sezonul 7 Episodul 10 difuzat in aceasta seara de Marti 8 Octombrie 2019 de la ora 20:00 pe Antena 1. Scarlatescu, Bontea si Florin Dumitrescu sunt pregatiti sa ne ofere cel mai bun show de tip culinar, batalia celor trei jurati a luat startul si suntem curiosi cine va castiga Sezonul 8 Chefi la Cutite 2019, un sezon cu niste bucatari de exceptie.

Insa in aceasta saptamana un alt rand de concurenti vor gati cu speranta ca vor pune pana pe marele premiu, insa pana acolo este cale lunga, cine ii va impresiona pe jurati ramane sa aflam in editia din aceasta seara Chefi la cutite 8 Octombrie 2019 de la ora 20:00 pe antena 1 si online pe antena play.

Noul sezon vine cu reguli noi si surprize interesante. Cei care vor trece de data aceasta pragul bucatariei “Chefi la cutite” vor fi nevoiti sa se ridice la standardul ridicat, impus de bucatarii exceptionali ai sezonului 7. Concursul culinar va oferi o sansa unica unor bucatari talentati, aflati la inceput de drum, dar si unor candidati ce se lupta pentru a primi o a doua sansa din partea chefilor.

In afara de puterea pe care o au amuletele asupra celor trei jurati, Catalin Scarlatescu, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu le pot castiga in fiecare zi, in urma unei batalii in preparate delicioase, acestia detin si trei cutite de aur ce asteapta sa fie oferite celor mai talentati bucatari. Ne vedem si saptamana urmatoare la o noua editia a auditiilor pe nevazute, unde noi bucatari isi cauta drumul spre succes, nu uitati deasemenea sa si comentati intamplarile din cadrul editiei de astazi, ne vedem saptamana viitoare.
Previous Post
Next Post
Related Posts

0 comentarii: