Iumor 4 Octombrie 2019In aceasta seara avem parte de momente incredibile de umor. Dupa cum am fost obisnuiti, seara de vineri este despre momente de bucurie alaturi de concurentii Iumor. Asa ca au fost cateva momente foarte bune, emisiunea a fost deschisa din nou cu o idee geaniala venita din partea juratului Mihai Bendeac. Acesta s-a gandit la o emisiunea simpla care ar aduce un rating urias.
Plimbarea cu o teava prin tara, acesta a vazut posibila o emisiune in care toata Romania s-ar uita la el cum merge pur si simplu prin diferite localitati cu o teava in spate. Ideea a parut penibila in prima parte, spun colegii lui, insa acesta a venit cu un argument cel putin interesant. Undeva in australia s-a dat in prime time la televizor imaginile de la o camera montata in fata unui tren, iar cateva ore bune telespectatorii au privit acele imagini intr-un numar record pentru postul de televiziune respectiv.Dar sa trecem la primul numar de umor care a fost facut de cunoscutul stand-uper Gabriel Gherghe, tema aleasa a fost casnicia si intamplarile din viata de zi cu zi a oricarei relatii. Fiecare s-a regasit in glumele maestrului. Insa sa trecem si la concurenti, am avut parte de numere interesante dar si de numere emotionante. Tom Franeka a venit pe scena Iumor si a cantat la pian intr-un mod in care a uimit pe toata lumea, nimeni nu a crezut ca este posibil asa ceva, cu mainile la spate, sus pe pian, din toate pozitiile acesta a cantat chiar si melodii romanesti, juriul dar si sala intreaga sala s-a ridicat in picioare si l-au aplaudat, acesta a primit din partea juratilor trei de da.

Un alt concurent care l-a impresionat pe Bendeac este Gabriel Chioseaua, acesta a venit pe scena dansand, cantand si recitant poezii, momentul amotionant a venit cand si-a chemat iubita pe scena Iumor si a cerut-o in casatorie, vizibil emotionati, aceasta a acceptat, insa cea mai mare dorinta a lor a fost sa ajunga la azuga intr-o vacanta, asa ca Mihai Bendeac s-a oferit sa le plateasca saptamana de miere in Azuga, zis si facut, am vazut imagini cu cei doi din statiunea turistica multumindui juratului pentru aceasta oportunitate.

Tot in seara episodului 4 l-am putut vedea si pe Nicolae Ceausescu, sau ma rog, un concurent care il imita foarte bine ironizand diferite teme din viata de zi cu zi, insa momentul de-a dreptul interesant a venit cand juratii l-au pus sa faca flicul, iar acesta l-a reusit imprecabil chiar daca era intr-un costul imbracat. Dima Panait a facut cele mai scurte glume citind dintr-un caiet, glume seci dar foarte bune, toata glumele au fost despre cat de sarac a fost, juratilor l-a placut si nu prea, a obtinut doar un da. Paul Mirea a a avut si el un moment chiar foarte bun, tot cu glume scurte, a inceput destul de prost, insa ajutat de jurati a terminat intr-o nota mare, acesta primind trei de da.

Emisiunea s-a incheiat cu un moment extrem de fierbinte, s-a incins atmosfera cand Antonia si Ana au revenit cu un dans extrem de provocator, telespectatorii si-au clatit ochii insa juratii au considerat sa nu treaca acest numar mai departe. Emisiunea Iumor din 4 Octombrie 2019 poate fi urmarita de la 20:00 pe antena 1 si online pe antena play.


Previous Post
Next Post
Related Posts