Lacrimi la marea neagra ep 26


Astazi vom avea parte de un episod mult asteptat, plin de emotii si suspans cum ne-a lasat episodul anterior. In cel de-al 26-lea episod al serialului turcesc Lacrimi la Marea Neagra, din 7 Octombrie 2019, vom afla continuarea tragicului eveniment in care Nefes este ucisa chiar de Vedat, barbatul care a jurat ca ar fi in stare si de crima pentru Nefes, ca iubirea lui pentru aceasta atinge orice limita.

Se pare ca vom avea parte de o urmarire mai ceva ca in filme. Desi Nefes este grav ranita in masina lui dupa ce este impuscata de Tahir asa ca Vedan si Tahir se provoaca la o cursa infernala pe sosele pentru a ajunge cat mai repede la spital, insa Tahir profita si il scoate in peisaj pe conducatorul Vedan. In tot acest timp Nefes este aproape pe moarte insa are niste vise despre cum barbatii isi doresc o femeie langa ei dar cu toate acestea nu le protejeaza pe cat de mult ar fi trebui.

Aflandu-se in padure, in locul in care a fost ingropata lada cu Vedat in ea, Tahir si Nefes s-au trezit amenintati de catre Vedat, acesta fiind hotarat sa-i puna capat zilelor lui Tahir, pentru a ramane cu femeia pe care el pretinde ca ar iubi-o mai mult decat propria viata, considerand ca Tahir este un om las, care nu o merita pe aceasta. Insa acest plan al lui Vedat a luat o cu totul alta intorsatura, acesta impuscand-o din greseala pe Nefes, care-l imbratisa pe Tahir, in semn de protectie.

Socat si bulversat, Tahir a dus-o pe Nefes de urgenta la spital, In timp ce Vedat incearca sa-i urmeze, destinul insa impiedicandu-l sa faca acest lucru, stricandui-se masina si fiind nevoit sa mearga pe jos, prin padure, pana la spital, pentru a afla starea lui Nefes.
Acesta insa a avut parte de un al doilea incident, nimerind sa calce intr-o capcana pentru animale, fiind mai apoi gasit de catre Mithat, care l-a dus direct la sectia de politie, insa pedeapsa acestuia nedurand prea mult, fiind eliberat dupa putin timp. Nefes se afla in stare foarte grava, avand nevoie urgenta de sange, acest lucru alarmandu-i pe toti.

Pe langa acest eveniment tragic, un alt eveniment neprevazut a mai avut loc, unde micutul Yigit s-a pierdut, in incercarea lui de a-si cauta mama, negasind-o acasa cand s-a trezit. Acest lucru a alarmat intreaga familie, iar toti s-au pornit pe urmele acestuia, in incercarea de a-l gasi. Acest lucru nu s-a intamplat, ajungandu-se la cautari ample si agitatie care a luat amploare in familia micutului.

Dupa ce a fost eliberat din inchisoare, singurul gand al lui Vedat a fost sa mearga direct la spital pentru a afla de starea lui Nefes, regretand cele intamplate in incercarea lui de a se razbuna pe Tahir. Acesta insa, ajuns fiind la spital, este alungat si trimis acasa, insotindu-l cei doi frati ai lui.
Daca i se va permite sa o mai vada vreodata pe Nefes si cu ce ganduri se va trezi aceasta din starea critica in care se afla, vom afla in episoadele mult asteptate din aceasta saptamana.

Previous Post
Next Post
Related Posts