Lacrimi la marea neagra Episodul 27 din 8 Octombrie 2019


Serialul Lacrimi la marea neagra continua cu episodul 27 unde evenimente neasteptate au loc cu fiecare pas. Dupa ce in episodul trecut am avut parte de o urmarire ca in filme, dar si de o crima incredibila. Va readucem aminte ca in episodul trecut Nefes a fost impuscata din greseala de catre Vedan. Acestia se aflau in padure, in locul in care a fost ingropata lada cu Vedat in ea, Tahir si Nefes s-au trezit amenintati de catre Vedat, acesta fiind hotarat sa-i puna capat zilelor lui Tahir, pentru a ramane cu femeia pe care el pretinde ca ar iubi-o mai mult decat propria viata, considerand ca Tahir este un om las, care nu o merita pe aceasta. Insa acest plan al lui Vedat a luat o cu totul alta intorsatura, acesta impuscand-o din greseala pe Nefes, care-l imbratisa pe Tahir, in semn de protectie.

In cele din urma acestia au ajuns la spital iar Nefes a fost salvata la timp, a trecut printr-o operatie grea care i-a adus numai cosmaruri legate si de Yigit. Imagini cutremuratoare se infiripau in mintea ei. Insa dupa multe ore de operatie se pare ca Nefes a revenit la viata insa prima ei rugaminte a fost sa-l vada pe Yigit, asa ca Tahir ii promite ca il va aduce a 2 a zi. Mama simtind ca este ceva in neregula.

Imediat dupa aflam ca Fikret a gasit copilul, acesta fiind un bun prieten cu Tahir. Vedat incearca din rasputeri sa sa castige custodia copilului asa ca vorbeste cu un avocat, mai ales ca nu exista nici o dovada ca acesta ar fi impuscat-o pe mama copilului, iar in episodul de astazi aflam daca va si reusi sa detina custodia copilului.

Lacrimi la marea neagra Ep 27

In cele din urma Tahir ii aduce copilul lui Nefes dar Vedan nu se lasa si placa in Istanbul sa gaseasca o solutie legala prin cara sa puna pana pe copil. Se pare ca acesta s-a gandit deja si vrea sa plece atat cu Nefes cat si cu copilul departe in America. Episodil se incheie privind cu Vedan il ia pe Yigit cu forta in masina, daca vor pleca sau nu in America ramane sa aflam in episodul urmator.

Serialul Lacrimi la marea neagra ne arata o latura dura a femeilor si aici vorbim despre violenta domestica care nu ar trebui sa exista nicaieri, insa din pacate ne confruntam cu ea din ce in ce mai mult peste tot in lume. Asa ca acest serial ne prezinta trista povestea a femeii Nefes, o tanara care incearca sa-si recapete libertatea din mainile sotului. Asa ca fiecare episod ne arata cum o femeie cu multe de suferit devine in cele din urma o femeie puternica cu o dorinta din ce in ce mai mare de supravietuire in afara acestei relatii bolnavicioase. Asa ca este o lectie pentru noi toti, cu fiecare episod urmarim puterea de lupta a acestei tinere. 

In aceasta seara avem parte de un nou episod Lacrimi la marea neagra Episodul 27 din 8 Octombrie 2019 de la ora 20:00.

Previous Post
Next Post
Related Posts

0 comentarii: