Lacrimi la marea neagra Ep 36 din 21 Octombrie 2019


Dupa ce episodul anterior ne-a lasat cu sufletul la gura, firul actiunii de la finalul episodului trecut petrecandu-se in jurul lui Tahir, cel care, dupa toate evenimentele care au avut loc in ultimul timp, a simtit nevoia sa se linisteasca si sa-si puna ordine in ganduri, dupa o plimbare cu barca in larg. Totul ia amploare atunci cand acesta a nimerit in mijlocul unei furturi pe mare, la care prima impresie a fost ca nu va mai avea sanse de scapare, asa ca in aceasta seara urmarim serialul Lacrimi la marea neagra episodul 36 din 21 Octombrie 2019

Vedem insa imagini in acest episod, cum Tahir sta intins in barca, cu gandul la Nefes, dupa o lupta continua si apriga cu furtuna peste care a trecut cu bine. Acesta este cautat insa de ore bune de catre politie, dar si de catre familie, Nefes facand chiar o imprudenta in starea de ingrijorare dupa ce l-a cautat ore bune impreuna cu Idris. Obosind, acestia merg spre docuri, timp in care, intr-un moment de neatentie din partea lui Idris, Nefes porneste barca din nou si fuge singura in cautarea lui Tahir, neavand cunostinte despre cum se conduce barca, sau despre navigarea pe mare.

Lasandu-i pe ceilalti ingrijorati din cauza gestului ei, intr-un final primesc un apel de la Tahir de pe telefonul lui Nefes, in care ii anunta ca aceasta a reusit sa-l gaseasca pe niste stanci, intr-o pestera, neajutorat si infrigurat. Spiritele se calmeaza pentru moment in cazul asta, insa aflam alte vesti infricosatoare. Se pare ca furtuna avuta loc pe mare a facut destule ravagii, si a fost gasit la mal un om fara suflare, toti ingrijorandu-se sa nu fie Tahir cel gasit.
Aflam insa ca este vorba despre Rustem, dar ca nu a fost victima furtunii care a avut loc pe mare, ci a fost aruncat in mare din ordinul lui Fikri, care l-a pacalit ca va fi dus in Rusia la mama lui. Planurile lui Fikri socheaza pe toata lumea, mai ales dupa toate cele aflate despre Vedat.

Acesta il socheaza chiar si pe Vedat cand ii afirma faptul ca l-a cunoscut pe tatal sau de cand era tanar, si ca nu e de mirare faptul ca si-a omorat propriul tata, avand in vedere violenta la care a fost supus Vedat de mic, spunand chiar ca a ajuns sa-i semene leit la comportament.

Vedat a venit pentru a-i cere sfaturi lui Fikri in legatura cu decizia luata de Nazar, aceea de a divorta de el, afirmand ca are nevoie de aceasta pentru a demonstra justitiei ca are parte de o familie fericita, pentru a obtine custodia lui Yigit, cu gand de razbunare pentru Nefes, ori pentru a o face sa se apropie din nou de el. Fikri se pare ca nu este deacord cu parerile si planurile acestuia, de aici ajungand sa faca asemanari intre el si tatal sau, despre care stia ca a fost omorat de propriul fiu.
 Deasemenea, Vedat mai afla de la Fikri un adevar crunt legat de tradarea pe care a avut-o din partea tatalui sau, acela ca i s-a furat prima si singura lui iubire, fiind vorba chiar despre mama lui Vedat, pe care mai apoi, a fost chiar si ucisa chiar de catre sotul ei, tatal lui Vedat. Socat de noutatile aflate, in drum spre casa, acesta a mai aflat si faptul ca Nefes si Yigit s-au mutat in casa lui Osman, motiv pentru care doreste sa afle cu disperare adresa acestuia, pentru a o vizita.

Aflata intr-un mic impas, in care micutul Yigit a fost nevoit sa fie internat in spital in urma unei raceli, Nefes se intoarce acasa pentru a-i lua haine micutului, moment in care este surprinsa de prezenta lui Vedat in casa lui Osman. Cu aceasta imagine a avut loc sfarsitul episodului 36 din 21 Octombrie 2019, care ne-a lasat cu nenumarate intrebari legate despre ceea ce va avea loc mai departe. Ce va dori acesta de la Nefes, cum va reactiona Tahir cand va afla de vizita lui Vedat, cum se va rezolva problema mamei lui Tahir in legatura cu refuzul disperat pe care-l are in legatura cu relatia pe care o are fiul ei cu Nefes, ce hotarari va lua Tahir si daca Nefes se va intoarce inapoi in casa lui, vom afla in episoadele urmatoare mult asteptate.


Previous Post
Next Post
Related Posts

0 comentarii: