Las Fierbinti Sezonul 16 Episodul 9 din 8 Octombrie 2019


La cate s-a mai gandit Giani de-i trece intrebarea asta prin cap ? "Cati bani are Dumnezeu" Asa a inceput episodul trecut, cu faptul ca Giani da vina pe orice altceva decat pe el ca se afla in aceasta situatie de ani de zile, de asta spune el ca nu le merge bine, ca Dumnezeu nu si-a dar interesul destul de mult atunci cand a creat aceasta lume. Acesta pare ca a primit o scrisoare chiar de la El.

In tot acest timp fratele lui Bobita s-a facut romancier, acesta a inceput sa scrie povesti de dragoste iar Celentano ii este povestitor, se pare ca viata lui este foarte interesanta din viziunea lui Dorel. Se pare ca in episodul de astazi Primarul si Ardiles sunt pusi pe afaceri. In episodul "Stiu ce-ai facut aseara" partea doi, am vazut cum Firicel ii cere explicatii Aspirinei pentru o scrisoare ce acesta crede ca vine din partea iei.

O alta problema din satul Las Fierbinti este dezbatuta cu foarte mare seriozitate, cum sa faca calul oua, acesta este tema de discutie dintre Celentano si Branzoi. Iar romancierul de Dorel strange toate aceste povesti din sata si le baga in noua lui carte cu gandul sa o lanseze. Se pare ca toata isteria cu scrisorile vine din partea politistului satului, acesta a vrut sa faca un test prin sat sa vada cati cetateni mai are incredere in politie si cati se incumeta sa-si rezolve singuri problemele, acest lucru il doare se pare pe politist.

In episodul Las Fierbiti de astazi 8 Octombrie 2019, suntem asteptati la alte intamplari care ne vor aduce numai rasete si veselie. Prin ce peripetii mai trec fierbintenii ramane sa aflm in Sezonul 16 Episodul 9 de astazi, difuzat de la ora 20:00 pe protv.

Serialul de comedie Las Fierbinti este lider de audienta de 16 sezoane, cel mai urmarit serial de comedie din Romania difuzeaza in fiecare saptamana cate doua episoade, respectiv Marti si Joi de la ora 20:30. Mai mult, show-ul poate fi urmarit si gratuit pe noua platforma protvplus.

Las Fierbinti Sezonul 16 Episodul 9


Aventurile fierbintenilor continua pe ulitele cunoscutului sat, in aceeasi nota cum am fost obisnuiti si pana acum, cu acelasi umor si pastrand ritmul situatiilor absurde in care celebrele personaje intra, de cele mai multe ori fara voia lor, asa ca astazi avem parte de un nou episod, unul care ne va face seara mai frumoasa.

Noul sezon din aceasta toamna, porneste cu sezonul 16 Las Fierbinti, acolo unde viata isi continua cursul firesc, fara sa ia o directie diferita, ramanand la fel de comic, de imprevizibil si atat de real. Bobita e pregatit, ca intotdeauna, sa-si duca la capat toate „combinatiile” marunte in care se intra de ani de zile impreuna cu prietenii lui simpatici. Cunoscutele personaje, Celentano, Firicel, Aspirina, Dorel, Giani sau Ardiles viata nu va lua o alta directie, insa isi va continua drumul firesc, iar milioane de romani vor fi in fata televizoarelor asa cum am fost obisnuiti si pana acum. In aceasta seara ai Las Fierbinti Sezonul 16 Episodul 9 din 8 Octombrie 2019 de la ora 20:30 pe protv. Deasemenea va invitam si sa comentati cele intamplate in cadrul episodului de astazi, pana saptamana urmatoare cand un nou episod ne va face seara mai frumoasa.

Previous Post
Next Post
Related Posts

0 comentarii: