Profu Episodul 3 din 24 Septembrie 2019 RezumatEpisodul 3 din noul serial Profu incepe cu o turmura cel putin neobisnuita, un alt caz ce trebuie rezolvat de Misu si profa de romana, Ana Casian, se pare ca cei doi profesori se confrunta cu o noua dilma. Prima faza incepe cu un moment cel puțin interesant când Iacob împreună cu gașca lui este prins directorul școlii  aruncând un elev pe școală e bine momentul a fost surprins directorul acestei școli și a hotărârea să îi exmatriculeze pe cei trei însă Camaradul lui profesor de care Ascultă tot timpul idei ideea să Îi mută pe cei trei în clasa lui Mișu Zis și făcut.Insă când a aflat profesorul Mișu pe cineva avea în clasă sa pregătit cu tot ce avea la îndemână sa faca fata situatiei. Cand a intrat Misu in clasa i-a gasit pe doi dintre elevi batandu-se, defapt toata clasa se batea cu cei veniti. Atunci proful a luat decizia de a deschide alarma de incendiu, doar apa i-a oprit pe batausii clasei.

Ora s-a oprit iar atunci proful a observat ca toata aceasta lupta a fost provocata de doi dintre elevii lui si anume Juno si Iacob, acestia sunt rivali de foarte mult timp. Iacob ar fi calcat-o pe verisoara lui Juno cu masina, aceasta nemaiputand sa-si foloseasca un picior. Juno a jurat sa se razbune iar acestia cu fiecare moment in care prind ocazia se provoaca reciproc.
 Imediat dupa aceasta altercatie cei doi si-au dat intalnire pe acoperisul scolii la ora 7 pentru a se duela, insa ceva interesant s-a intamplat pe parcurs. Misu si Ana Casian descopera in magazia scolii un moment de dragoste, ce sa vezi ca acel moment era intre sora lui Juno si dusmanul lui de viata Iacob.

Cand au vazut, profesorii nu au stiut cum sa reactioneze dar stiau ca Juno nu trebuie sa afla sub nici o forma. Insa la un momendat, trecand  pe holul scolii, Profu a remarcat ca Juno banuieste ca se intampla ceva cu sora lui si ca in cele din urma va si afla. Misu a intrat in alerta maxima si a facut adunarea incercand sa evite asa ceva.

Insa totul a fost in zadar, un bun prieten de-a lui Juno i-a vazut pe acestia impreuna. Asa ca i-a urmarit pana pe acoperisul scolii acolo unde i-a si prins impreuna, acestia au recunoscut ca formeaza un cuplu, insa lui Juna nu i-a prea convenit situatia insa in cele din urma sora lui i-a pus la punct pe aman doi si au ajuns la un comun acord, se pare ca acestia s-au impacat. Insa asta nu este tot, profu se pare ca s-a lovit destul de grav si a avut nevoie de ingrijiri medicale, acolo a fost urmat si de elevii cu probleme, imediat si familiile celor doi baieti au venit la spital si au fost la un pas de bataie cand au aflat cu cine umbla fata lor, dar cand l-au vazut pe baiat, adica pe Iacob, au sarit in sus de bucurie si au ramas uimiti de frumusetea lui.

Familiile au plecat sa sarbatoreasca la un pahar de vin iar cei doi elevi problema au ramas prieteni. Asa ca inca un caz rezolvat de profu Misu si profa de romana. Episodul 3 din serialul Profu se va difuza astazi, 24 Aprilie 2019 pe Protv. Mai jos gasiti trailer-ul episodului din aceasta seara. Ramane sa ne vedem saptamana viitoare cu noi cazuri intamplate in scoala unde din nou profesorul este pregatit sa uimeasca prin deciziile uluitoare.


Previous Post
Next Post
Related Posts