Profu Episodul 5 din 8 Octombrie 2019


In aceasta seara continuam sa-l urmarim pe proful minune, un profesor asa cum ne dorim cu totii cred. Episodul trecut a fost unul extrem de amuzant, totul a inceput cu un anunt facut din partea directorului, si anume ca o delegatie dintr-o tara, nu a vrut sa spuna si ce tara, va veni in vizita, asa ca la imputernicit pe profu Misu si profesoara Ana Casian sa se ocupe de tot pentru a face aceasta primire cat mai bine, la un nivel european zice directorul scolii. Asa ca Profu se pune pe strans bani si face o sedinta cu parintii, acolo acesta le spune ca trebuie sa fie prezenti la aceasta vizita, sa isi imbrace copii cu o uniforma adecvata, si pentru ca parintii au fost curiosi de unde vine aceasta delegatie i-a mintit ca vine tocmai din Finlanda.

In tot acest timp ce toti elevii scolii se pregatesc sa faca luna scoala pentru a primi aceasta delegatie venita de la mii de km, unul din elevi are o aventura cu mama unui alt elev, acestia fiind foarte buni prieteni, ba chiar colegi de truba. Misu afla aceasta poveste, insa afla cand este prea tarziu, si el avuse o aventura cu mama lui Bogdan. Insa lucrurile scapa de sub control, iar elevul afla intr-un final ca si Profu are o aventura cu asa zisa iubita a lui. De aici probleme incep sa apara, cand pregatirile sunt pe ultima suta de metri, se pare ca si colegul de trupa afla despre aventura amoroasa dintre cel mai bun prieten si mama lui.

Profu Episodul 5


Si a venit momentul cel asteptat, sosirea delegatiei, se pare ca toata lumea i-au asteptat pe acestia cu cuvinte in limba Finlandeza, insa delegatia venise de peste prut, mai exact din Moldova. Se pare ca parintii au trecut peste aceasta minciune venita din partea profului deoarece a stiut sa o drege, momentul culminant a venit cand cu microfonul deschis, directorul a aflat de aventura cu mama lui Bogdan si a fost auzit de toata sala. Insa din nou Misu intervine si salveaza situatia.

In episodul de astazi Proful le da elevilor sai o teza, insa unul din elevi este prins la copiat, insa nu este un elev obisnuit ci fiul unui parinte cu o influenta mare cei promite ca ii va pune controlul pe cap.
Serialul Profu’ este o comedie altfel in care Mihai Iacob (Misu) un prof de fizica, chimie si sport, se intoarce la catedra si incearca sa tina pasul co moda si sa devina un altfel de profesor pe langa cel clasic. In timp ce toti ceilalti profesori si-au pierdut speranta ca cineva ar putea imbunatati performanta elevilor dintr-o anumita clasa cu probleme, Misu accepta provocarea si, prin metodele sale neconventionale de a preda, el va incerca sa-i apropie pe liceeni de studiu, dar le va fi si sprijin in problemele cu care acestia se confrunta cel mai des: dependenta de substante interzise, bullying, discriminare sau sarcini nedorite.

Iesit din tiparele obisnuintelor, a profesorilor serios ce trebuie doar sa preadea lectia, Profu e gata oricand sa iasa din situatii limita si isi va scoate la inaintare armele atat in fata tinerilor pe care trebuie sa-i struneasca, cat si in fata Anei Casian (Aida Economu), un profesor nou care apare in corpul profesoral. O tanara profesoara de Limba Romana, cu mult sarm si umor, crescuta si educata intr-un mediu burghez, aterizeaza la catedra unui liceu industrial. Venirea Anei va fi elementul care-i va bulversa total existenta, intre cei doi conturandu-se o relatie de dragoste si ura. Episodul din aceasta seara ne promite o noua aventura plina de peripetii, asa ca nu pierdeti sa urmariti serialul Profu Episodul 5 din 8 Octombrie 2019 de la ora 21:30 pe protv. Nu uitati sa si comentati intamplarile din cadrul acestui episod, ne vedem episodul urmator cu noi intamplari interesante, cine calca pe picior gresit ramane sa aflam cu totii in cel de-la 6 lea episod.

Previous Post
Next Post
Related Posts

0 comentarii: