Puterea Dragostei 14 Octombrie 2019Astazi este o zi mare pentru concurenti, in mod special pentru fete deoarece un nou concurent isi va face aparitia in casa dagostei, este vorba despre Bogdan. A fost primit in aplauze de catre concurente iar acesta a si spun pentru cine si-a dorit sa intre in casa, este vorba despre Manuela. Insa nu este singurul concurent ce va pasi in casa dragostei astazi, inca un baiat dar si o fosta concurenta revine, despre cine este vorba vom afla cu siguranta incepand cu ora 11:00 in cadrul emisiunii Puterea Dragostei din 14 Octombrie 2019.

Pentru cine a intrat Ella din nou in competitie, oare pentru Jador ? Toate aceste raspunsuri le vom afla incepand cu ora 11:00. Saptamana trecuta am avut parte de o gala trista, in care s-a lasat cu eliminari, in urma voturilor telespectatorilor, Baxter a parasit competitia. Insa staful a luat o decizie si in cazul unei concurente din casa, mesajul a fost urmator: "In cazul concurentei Bianca, avand in vedere perioada indelungata pe care ea a petrecut-o in cadrul competitiei fara a avea posibilitatea de a parasi Turcia din motive idependente de ea sau de emisiune sau decis urmatoarele, in urmatoarea saptamana Bianca va fi scutita de prezenta la filmari si i se va acorda o perioada de ragaz in care sa reflecteze si sa decida daca mai doreste sau nu sa continue aceasta experienta, in cazul in care decide sa se intoarca va trebui sa respecte toate regulile emisiunii, in cazul in care nu va dori sa continue participarea la emisiune in conformitate cu regulamentul emisiunii, ea va fi descalificata fara posibilitatea de a reveni urmand sa suporte costurile emisiunii." Asa ca Bianca are o sarcina importanta in aceasta saptamana, ce va face ramane sa aflam si noi in imediata apropiere.

Tot saptamana trecuta s-a deschis cutia pandorei, iar un avertisment a venit pentru toti concurentii, echipa le-a reamintit concurentilor ca nu au voie sa se vada in afara casei, asa ca in cazul in care regula este incalcata iar acestea sunt favoriti, nu vor putea castiga premiul de 1500 euro, iar protectia le va fi ridicata, toti cei implicati vor plati tainduse o parte din banii alocati traiului zilnic, asa ca Andra a fost direct implicata si a pierdut aceasta suma de bani dar si protectia.

Nu uitati ca in fiecare saptamana un concurent poate castiga premiul de 1500 de euro, cine credeti ca va pune mana pe bani in aceasta saptamana ? Emisiunea Puterea Dragostei este o emisiune unde tineri fara o relatie se pot inscrie si participa in incercarea de a-si gasi marea dragoste.

Inscrierile sunt deschise tot timpul asa ca daca iti cauti dragostea si te atrage un concurent din casa poti intra foarte usor. Filmarile au loc in Istanbul iar acolo baietii si fetele au la dispozitie cate 8 ore pe zi in care se pot vedea, dar si cu diferite ocazii stabilite de organizatori. Astazi urmarim cu totii o noua editie din cadrul emisiunii Puterea Dragostei 14 Octombrie 2019 de la ora 11:00 si ora 17:00. Va invitam si sa comentati cele intamplate in cadrul editiei de astazi, nu uitati ca maine ne asteapta o editie noua in care controversele din case ni se vor arata cu fiecare pas, materiale controversate, discutii interesante dar si noi povesti de dragoste ne vor fi prezentate in editia urmatoare.

A fost o gala interesanta cu foarte multe intamplari, atat in bine cat si mai putin bine pentru concurenti, insa astazi ne intalnim cu noi concurenti, atat noi cat si telespectatorii se vor bucura de fete noi. Asa ca nu pierdeti sa urmariti emisiunea Puterea Dragostei din 14 Octombrie 2019 de la ora 11:00 si 17:00 pe kanald. Deasemenea va invitam si sa comentati intamplari din cadrul emisiunii de astazi.

Previous Post
Next Post
Related Posts

0 comentarii: