Puterea Dragostei 7 Octombrie 2019


Un nou inceput de saptamana cu mai putini concurenti in casa Puterea Dragostei. Astazi incepe o noua editie Puterea Dragostei in 7 Octombrie 2019. Episodul 61 din aceasta saptamana a fost unul plin de suspans si de nervi intinsi la maxim, ce a adus mult scandal in casa fetelor si a baietilor. Daca in urma cu o zi, certurile i-au vizat pe Mocanu si pe Fizz, ajungand sa paraseasca platoul emisiunii, in editia de astazi, certurile se invart in jurul fetelor, unde au loc nenumarate suspiciuni si contraziceri intre ele, legate de prefeinte lor fata de baieti, neasumandu-si acest lucru.

Mariana a fost cea vizata astazi de catre concurenti, fiind aspru criticata asupra vestimentatiei, luata fiind si in deradere de catre concurenti ca doreste sa-si afiseze partile intime, dar este acuzata si de faptul ca este perversa fata de fete, profitand de cele care sunt dorite de catre public, pentru a avea si ea un statut bun in fata publicului, cautand doar faima, si nu prietenie asa cum doreste sa le amageasca pe acestea.

Tot Mariana a creat un moment emotionant in cadrul emisiunii, povestind despre trecutul traumatizant de care a avut parte si de copilaria pe care a afectat-o foarte mult, recastigand din nou simpatia concurentelor si alinare din partea acestora. Mariana se pare ca in ultimul timp este atrasa de catre Baxter, petrecand mult timp alaturi de acesta, fiind surprinsi chiar si in ipostaze mai intime, cat pe ce sa fie lasata goala de catre Baxter. La interogatoriul la care va fi supusa Mariana, vom afla si pe cine a pus ochii aceasta si daca intradevar are ceva de impartit cu Baxter.

Deasemenea, au avut loc nenumarate dispute legate de preferintele Ligiei, concurentele acuzand faptul ca aceasta este atrasa de catre Mocanu, ea negand acest lucru, dar si faptul ca Livian ar fi pus ochii pe aceasta, acest lucru ducand tensiunea din timpul emisiunii la cote maxime, Bianca si Livian parasind platoul emisiunii din cauza tensiunilor create.

Din spusele telespectatorilor si a celor comentate pe site-urile de socializare, se pare ca Mihai va fi descalificat, iar Paula va fi eliminata din competitie, dar totul vom afla in editia de astazi, unde deciziile luate vor afecta cu siguranta anumiti concurenti.

Previous Post
Next Post
Related Posts