Puterea Dragostei 8 Octombrie 2019


Foarte multa tensiune pandeste in casa dragostei. Dificultatile prin care trece Mocanu in relatia cu Andra nu-i dau pace, asa ca acesta a decis sa-si deschida sufletul in fata lui Livian, explicandu-i toate starile prin care trece de cand este intr-o relatie cu Andra. Astazi dam startul unei noi dimineti alaturi de emisiunea Puterea Dragostei din 8 Octombrie 2019. Discutiile din casa, interventiile celorlalti concurenti pare ca il mahnesc pe Mocanu. Acesta simte o presiune enorma asupra lui si spune ca nu mai face fata, se simte constant intr-o stare de agitatie si nu stie cat va mai rezista in aceasta emisiune.

Livian sustine ca nu mai este intelegerea aia completa dintre Andra si Mocanu, acea intelegere pe care a vazut-o el la inceputul relatiei. Acesta sustine ca relatia cam scartie insa Mocanu acuza toate acestea pe seama celor care a incercat sa se bage in relatia lor. Si ca sa fie focul destul de aprins, se pare ca afirmatiile Marianei au pus si mai mult gaz pe focul dintre Mocanu si Andra.

Puterea Dragostei 8 Octombrie 2019

Se pare ca Jador a pus ochii pe o concurenta din casa, se pare ca acesta acorda prea multa atentie Deei, sa aiba Mariana motive sa fie geloasa, cu siguranta aflati chiar voi raspunsul din video-urile de mai jos. Tot astazi aflam ca Mariana face dezvaluiri bomba despre Andra iar jador afirma ca este hartuit de Mariana. Tot astazi am vazut cum Mariana, Mocanu si Livian, incearca sa pregateasca noi strategii de cucerire pentru concurentul Jador.

Emisiunea Puterea Dragostei este o emisiune unde tineri fara o relatie se pot inscrie si participa in incercarea de a-si gasi marea dragoste. Inscrierile sunt deschise tot timpul asa ca daca iti cauti dragostea si te atrage un concurent din casa poti intra foarte usor. Filmarile au loc in Istanbul iar acolo baietii si fetele au la dispozitie cate 8 ore pe zi in care se pot vedea, dar si cu diferite ocazii stabilite de organizatori. Astazi urmarim cu totii o noua editie din cadrul emisiunii Puterea Dragostei 8 Octombrie 2019 de la ora 11:00 si ora 17:00.
Previous Post
Next Post
Related Posts