Puterea Dragostei 9 Octombrie 2019Intamplari interesante vedem cu fiecare editie, lupta pentru dragoste se simte in fiecare zi. In emisiunea de ieri am putut vedea cum Mariana ii ameteste pe baieti, dupa ce a spus ca renunta la noul concurent Jador si ca isi indreapta atentia spre None, se pare ca aceasta a ales sa-i faca o cafea lui Andy, asa ca incurcate sunt caile dragostei. Unii baieti cer pedeapsa pentru concurenta. Tot ieri am vazut si primele semne dintre Jador si Manuela, pare ca deja a inceput sa infloreasca o noua idila, insa cu siguranta vedem mai multe in cadrul emisiunii de astazi Puterea Dragostei din 9 Octombrie 2019.Insa materialele principale au fost despre incertitudinea dintre cuplul Mocanu si Andra, se pare ca in fiecare zi vedem materiale noi prin care ne este demonstrat ca relatia lor merge din ce in ce mai greu. Neincrederea dar si alte motive le dau batai de cap tinerilor indragostiti. Tot ieri am aflat de o posibila idila intre Deea si Andy, insa aceasta s-a transformat intr-o discutie nu tocmai buna. Aceasta s-a simtit imobilizata de gestul lui Andy si de aici o intreaga discutie s-a aprins.

Puterea Dragostei 9 Octombrie 2019

Dar asta nu e tot, se pare ca Andry a reusit sa o irite si pe Ligi, si asta imediat dupa confruntarea cu Deea. Insa bomba zilei a venit atunci cand Mocanu a vazut-o pe Andra dansand cu Andy, acestia si-au aruncat cuvinte dure si pare ca au ajuns la despartire. Astazi avem parte de acuzatii dure, circula foarte multe zvonuri in casa dragostei. Vom vedea o confruntare destul de dura intre Jador si Andy. Iar none face o afirmatie dura, acesta crede ca Jador o simpatizeaza pe Andra. Iar mai mult de cat atat, circula zvonul ca None s-a vazut cu Andra in acest weekend.

Nu uitati ca in fiecare saptamana un concurent poate castiga premiul de 1500 de euro, cine credeti ca va pune mana pe bani in aceasta saptamana ?
Emisiunea Puterea Dragostei este o emisiune unde tineri fara o relatie se pot inscrie si participa in incercarea de a-si gasi marea dragoste.

Inscrierile sunt deschise tot timpul asa ca daca iti cauti dragostea si te atrage un concurent din casa poti intra foarte usor. Filmarile au loc in Istanbul iar acolo baietii si fetele au la dispozitie cate 8 ore pe zi in care se pot vedea, dar si cu diferite ocazii stabilite de organizatori. Astazi urmarim cu totii o noua editie din cadrul emisiunii Puterea Dragostei 9 Octombrie 2019 de la ora 11:00 si ora 17:00. Va invitam si sa comentati cele intamplate in cadrul editiei de astazi, nu uitati ca maine ne asteapta o editie noua in care controversele din case ni se vor arata cu fiecare pas, materiale controversate, discutii interesante dar si noi povesti de dragoste ne vor fi prezentate in editia urmatoare.

Previous Post
Next Post
Related Posts

0 comentarii: