Sacrificiul Episodul 1


Si iata ca fost lansat cel mai așteptat serial al toamnei de pe Antena1 este vorba despre serialul sacrificiul care începe chiar în această seară cu primul episod. Serialul începe între o cofetărie unde o tânără domnișoară pare că vrea să cumpere un tort mamei care a implinit vârsta de 60 de ani. însă la ieșirea din magazin un tânăr chipeș o lovește din greșeală iar aceasta scăpăm de și tortul imediat a apărut și nimic conflict între cei doi reproșăndu-i neatentia cu care merge pe stradă altfel tânăra domnișoară îl face idiot tânărul domnișor acesta cerând o și scuze încercând se plătească tortul pe care îl au scăpat din cauza lui însă tânăra domnișoară refuza.

Ajunge acasă și explică aventura prin care a trecut adineauri surorii ei sau dacă stăm să ne gândim acel tânăr a făcut și o faptă Buna deoarece cele două fete sau apucat să facă Chiar ele tortul pentru mama lor. mergem mai departe și serialul ne arată o altă imagine intru altă casă unde din nou se sărbătorește o zi de naștere de fapt se sărbătoresc 25 de ani de căsătorie Ștefan și soția lui culmea din această familie face parte și tânărul care tocmai a dat peste tortul acelei tinere.Si mergem mai departe la a treia familiei o familie de țigani se pare aceștia tocmai au ajuns un cartier de lux sau cumpărat o ditamai casă se pare pensie o familie întreagă alcătuită din bunica nepoții și iubitele acestora.
Așa cum nu este precizat serialul sacrificiul ne Prezintă trei povești de familii extraordinare parcă din medii diferite serialul se bazează pe un filon puternic de comedie de Drama ori de povești de iubire serialul s-a nascut cu dorinta de a impresiona publicul de acasa si sa fie povestit de toata lumea. așa că mai multe povești de iubire se vor lega serial bănci să vedem ce se mai întâmplă în primul episod.

Se pare că tânăra domnișoară Lara și eu întâlnire cu un chipeș motociclist care a oferit flori pentru mama iei dar și o foarte mare surpriză aceasta ia adus rezultatele de la licențiat și se pare că este prima pe țară însă bucuria tinerei Nu pare să fie atât de mare deoarece de astăzi dimineață a fost sunată de profesoara ei care ia spus rezultatul testului de aici ni surprinderea ei se pare că tânăra domnișoară Ioane Popescu formeaza o relatie de iubire cu tanarul motociclist deoarece isi iau rămas bun printr-un sarut fermecat.

In familie de țigani se întâmplă ceva foarte amuzant pentru toată lumea mai puțin pentru bunica familiei când o vede pe Eliza vopsită roșu aceste Ionel vine să creadă Vreau să fac a cu părul ei frumos și unde au fost mințile în familiile de țigani nu se poartă așa ceva tot în primul episod și pe Lili o tânără De profesie model venită tocmai din Chișinău.

Mare parte din actorii serialului Fructul lui fructul oprit joacă și serialul sacrificiul însă au fost aduși noi actori care nu se prind cu fiecare episod și iată că am ajuns la finalul primului episod și putem trage deja primele concluzii ne revedem data viitoare cu cel de al doilea episod din serialul sacrificiul


Previous Post
Next Post
Related Posts