Sacrificiul Episodul 9 din 9 Octombrie 2019


De la o banala intalnire se leaga o mare poveste de iubire, serialul Sacrificiul episodul 9 de astazi 9 Octombrie 2019 aduce povestea celor trei familii tot mai aproape. Dupa ce in episodul trecut am vazut amenintari dure precum disparitia celei mai importante probe din dosarul mortii Brandusei. Un bilet misterios apare in casa uneia dintre familii, se pare ca cineva este pus pe razbunare.Se pare ca Ioana nu-si mai poate lua gandul de la Andrei iar astazi ramane sa vedem o intalnire cel putin interesanta intre cei doi. Suntem curiosi cum va evolua relatia lor dupa ce Andrei a citit biletul lasat de Ioana in care scria ca "ti-ai batut joc de mine pentru a 2 a oara, tu ai pus biletul la mine in camera pentru ca tu crezi ca am o aventura cu tatal tau, ziua de astazi mi-a aratat ca tu esti un om de nimic care nu merita atentia mea , nu plec pentru ca i-am premis cuiva ca o sa am grija de Stefania, dar fii convins ca dupa ce Stefania se va face bine nu o sa ma mai vezi niciodata"

Dupa cum stiti serialul Sacrificiul este o continuare serialului Fructul Oprit, o continuare in aceeasi poveste incalcita daca putem sa-i spunem asa, distributia din noul serial ce a avut premiera in septembrie este una de exceptie si daca nu-i stiti deja o sa va las aici toate numele ce joaca in acest serial de exceptie.

Este vorba despre marea actrita care a jucat si in filmul Patimile lui Hristor,Maia Morgenstern, Adriana Trandafir, Ana Ciontea, Viginia Rogin, Marian Ralea, Claudiu Istodor, Mihai Sandu Gruia, Bogdan Stanoevici, Cristi Iacob, Denis Hanganu, Oana Carmaciu, Ioana Blaj, Mihai Cãlin, Cristina Ciobãnasu, Oana Zãvoranu, Vlad Gherman, Doinita Oancea, Ana Cretu, Daniel Nutã, Alexandru Ion, Michaela Prosan, Cosmina Dobrotã, Andrei Barbu, Damian Draghici, Alina Florescu, Dorian Popa, Gabi Ciocan, Emi Baroc, Conrad Merincoffer, Julia Marcan si Tudor Rosu vor putea fi urmãriti in fiecare miercuri si joi.

Am fost martori unor momente emotionante, intalnirea dintre Andrei si Stefania, ultima lor intalnire dupa spusele lor a adus numai durere. Un alt moment interesant vine cand Robert are asteptari mari din partea  Ioanei, acesta a cerut-o in casatorie, insa Ioana a refuzat chiar daca toata familia ei era prezenta, emotiile au fost atat de mari incat Robert repeta incontinuu ca nimic nu-l va face mai fericit, vizibil deranjata Ioana refuza aceasta cerere insa Robert nu are de cand sa renunte. Mare parte din actorii serialului Fructul lui fructul oprit joacă și serialul Sacrificiul însă au fost aduși noi actori care ne sunt prezentati cu fiecare episod și iată că am ajuns la finalul celui de-al 9 lea episod și putem trage deja primele concluzii ne revedem data viitoare cu cel de al 10 lea episod din serialul sacrificiul de joi.

Daca ati urmarit de la inceput fiecare episod putem spune ca povestea serialului este una de exceptie, rolulile sunt jucate exceptional iar fiecare episod ia o intorsatura neasteptata. Pentru cei interesati sa stiti ca puteti urmari deja Episodul 9 din Sacrificiul difuzat astazi 9 Octombrie 2019 de la ora 20:00 pe programul antena 1. Serialul prezinta povestea a trei familii din medii diferite, insa fiecare familie are la randul ei 3 copii, acestea urmeaza cu fiecare episod sa se cunoasca si sa se lege povesti de dragoste, prietenii dar si confruntari dure, exact cum este si in viata de zi cu zi. Asa ca in aceasta seara povestea merge mai departe cu Sacrificiul Episodul 9. Iar maine ne asteapta un alt episod cu o continuare a povestilor de astazi, deasemenea va invitam sa comentati cele intamplate in episodul de astazi.
Previous Post
Next Post
Related Posts

0 comentarii: