Visuri la cheie 11 Septembrie 2019


In aceasta seara avem parte de premiera noului sezon din Visuri la cheie. Dupa cum stiti in sezonul trecut Dragos Bugur a lipsit cu desavarsile, locul i-a fost ocupat de un coleg, in in acest sezon Dragos a revenit alaturi de echipa s-a formata din Alina Vilcu, Laura Boghiu, Cristina Joia, Valentin Ionascu și Omid Ghannadi. Acestea au misiunea de a transforma visul unor familii greu incercate de viata. Asa ca astazi incepe Visuri la cheie Sezonul 6 Episodul 1 din 11 Septembrie 2019 de la ora 20:30 numai pe Protv.

 Prezentatorul emisiunii Dragos Bucur parasea Romania in anul 2019, impreuna cu toata familia, pentru noi provocari pe partea de actorie. A incercat sa faca si altceva mai multe imprejurari l-au adus pe aceasta cale, spune Dragos Bucur, care l-au facut sa ia aceasta decizie pentru el si ai lui. Dupa circa un an petrecut la Amsterdam, actorul s-a intors in tara si, implicit, la Visuri la cheie, emisiunea care aduce in fiecare sezon emotii la cote maxime in fata televizoarelor.

 In prima editie a emisiunii o vom cunoaste pe familia Rotaru. Familia este formata din bunicii materni, bunicii paterni si cei trei nepoti ai acestora. Din pacate, parintii celor trei copii, Theodor, in varsta de 12 ani, David, in varsta de 10 ani, si Natalia, de doar 6 ani, au suferit un accident teribil si si-au pierdut viata. In urma exploziei produse de butelia de la aragaz, Bogdan si Georgiana Rotaru, parintii copiilor, s-au luptat zile intregi cu arsurile produse, insa au pierdut lupta cu viata. Cu toate acestea, la trei ani dupa accident, copiii incerca din rasputeri sa isi faca bunicii mandri. Theodor este premiant, David este pasionat de fotbal, iar Natalia merge la gradinita. Bunicii lor isi doresc foarte tare sa reamenajeze casa parinteasca, pentru a le oferi celor mici o legatura puternica cu parintii lor. 

Iata ce spune bunica despre situatia in care se afla„Copiii cresc, iar noi imbatranim. Ei sunt separati acum, pentru ca noi avem doar doua camere si nu putem sta cu totii. Este o situatie temporara, deoarece dorim sa renovam casa unde au crescut, pentru ca este mai mare si asa ar putea fi din nou impreuna, cum este si firesc sa creasca. Copiii viseaza la ziua in care vor sta din nou impreuna in casa parinteasca!”, a spus bunica Florica.

Asa ca in aceasta seara echipa Visuri la cheie are o sarcina mareata, sa transforme visul acestei familii in realitate. De-a lungul a 13 saptamani, echipa Visuri la Cheie va aduce in casele romanilor povesti impresionante si renovari spectaculoase. Nu pierdeti sa urmariti emisiunea Visuri la cheie Sezonul 6 Episodul 1 din 11 Septembrie 2019 incepand cu ora 20:30 numai pe protv.


Previous Post
Next Post
Related Posts