Visuri la cheie sezonul 6 episodul 4 din 2 Octombrie 2019


In aceasta seara avem parte de un nou episod din Visuri la cheie 2 Octombrie 2019 de la ora 20:30. Emisiunea care a transformat visul oamenilor de-a lungul a 5 sezoane a revenit cu un nou sezon. Dragos Bugur a revenit in cadrul sezonului 6 alaturi de echipa s-a formata din Alina Vilcu, Laura Boghiu, Cristina Joia, Valentin Ionascu și Omid Ghannadi. Acestia au misiunea de a transforma visul unor familii greu incercate de viata. Asa ca astazi continuam misiunea Visuri la cheie Sezonul 6 Episodul 4 din 2 Octombrie 2019 de la ora 20:30 numai pe Protv.

Saptamana trecuta am facut cunostinta cu familia Cristinei care isi creste singura cele 4 fetite. În această seară O mamă care trăiește doar pentru fetele ei patru copii care au un singur vis o familie care a știut să se ridice Când viața ia pus piedică acum Alina Cristina Vali și intreaga echipa Visuri la cheie au la dispoziție doar două săptămâni să termine o casă la roșu în care există o singură cameră locuită o casă două săptămâni renovare la cheie. Mama a lucrat în Spania 8 ani de zile a avut grijă de o bătrânică o coafa îi spăla vase trebuia să scoată din casă ținut de mama de muncă nevoia benă banilor pentru a crește familia. în cei opt ani petrecuți în Spania Cristina muncit din greu alături de soțul ei și au strâns bani pentru țelul lei acolo sau născut cele două fete mai mari iar lui Anto cerea în țară era însărcinată cu cea mică după ce so întors în țară sau născut celelalte două fetițe soțul Cristinei mai pleca la muncă în străinătate până când și a găsit pe altcineva și pleacă definitiv pur și simplu le-a abandonat. Cristina și a luat o slujbă cu jumătate de normă și face de toate pe lemne gătește face curățenie spală de cele mai multe ori la mână pentru că mașina de spălat sa stricat din cauza Frigului din casă.

Oricât de mare pare casa la exterior o singură cameră este locuibilă un autocar sa lăsat tăcere văd pe fețele colegilor mei abia așteaptă să dea familie vise cea bună de azi înainte viața lor se va schimba în bine. așa că echipa Visuri la cheie a bătut la poarta lor și le da vestea cea mare casa lor va fi renovată în totalitate. lacrimi în ochi și emoții familia a primit cu mare bucurie această veste copiii lor nu le vine să să creadă ce sa întâmplat este o fericire enormă. așa că echipa a văzut cum stă situația în casa ce urmează a fi renovată și a luat decizia să îi trimită pe cei mici Dar și pe mama lor intro vacanță la mare așa că pentru două săptămâni se va bucura de valuri de vacanță așa cum se au dorit toată viața.

Așa că echipa Visuri la cheie au început lucrările de o mare aventură Dragoș Bucur a venit la primă inspecție de pe șantier vadă cum decurg lucrările se pare că toți se plâng că această casă mare a devenit mică și asta i se datorează șefului de șantier însă acesta Argumentează că pereții casei erau atât de strâmbi încât acesta a trebuit să îndrepte așa că prin îndreptarea Casei de multe ori sau pierdut câte 10 12 cm pentru fiecare perete așa că asta este o realitate a unui lucru prost făcut de la începutul. la început fiecare fată și a pus câte o dorință dorința unei fete a fost camera ei să fie plină de păpuși. însă arhitectul acestei camere ia fost tăiat bugetul deoarece o mai mare parte din buget Se duce spre consolidarea casei așa că dorit acestei scăderi de buchet de unde să mai facă rost de păpușile pe care și le dorea fetița Dragoș Bucur Bineînțeles că nu este încântat de soluție aceasta așa că pune la cale un plan pentru a face camera plină de păpuși. iar Dragoș chiar să ținut de cuvânt Deci poate sute de păpuși au invadat micuței fete.

lucrările sunt aproape gata iar familia sa întors din vacanță și este pe drum vadă visul îndeplinit. curiozitatea fetelor este din ce în ce mai mare pe drumul lor spre casă cum vor reacționa rămâne să vedem în curând. cum au intrat în curte impresia lor a fost de nedescris nu le venea să creadă că asta este casa lor însă când au intrat în interiorul casei au fost și mai tare impresionate nimic numai semăna cu fosta lor casă totul este schimbat totul este nou totul este așa cum doar au visat cele două fete micuțe au intrat în camera plină de jucării și nu le veni să creadă ce văd în fața ochilor Bucuria de pe fața lor nici nu au putut fi exprimată în cuvinte au văzut Baia dormitoarele dar și camera tehnică acolo unde ești pot spăla rufele unde au căldură și în primul rând nu mai au fum în casă. echipa Visuri la cheia mai îndeplinit un vis În vis măreț pentru patru fetițe și mama lor data viitoare cu un nou episod și cu un nou vis ce deocamdată pare imposibil.

Asa ca in aceasta seara echipa Visuri la cheie are o sarcina mareata, sa transforme visul acestei familii in realitate. De-a lungul a 13 saptamani, echipa Visuri la Cheie va aduce in casele romanilor povesti impresionante si renovari spectaculoase. Nu pierdeti sa urmariti emisiunea Visuri la cheie Sezonul 6 Episodul 4 din 2 Octombrie 2019 incepand cu ora 20:30 numai pe protv.
Previous Post
Next Post
Related Posts

0 comentarii: